Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP´li Akın, Balıkesir´de ziyaret etmediği tek nokta bırakmıyor

CHP´li Akın, Balıkesir´de ziyaret etmediği tek nokta bırakmıyor

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir´de gidilmedik yer bırakmadı.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir´de gidilmedik yer bırakmadı.
Ayvalık Şeytan Sofrası yangını sonrası soluğu bölgede alan Akın, sembolik fidan dikimiyle dikkatleri bölgeye çekmeyi başardı. Ormanların talan edilmesine izin vermeyeceğiz diyen Akın, yangının takipçisi olarak Meclis Araştırma Önergesi verdi. Milletvekili ayrıca orman yangınlarını engellemek adına bir de kanun teklifinde bulundu.
Akın, yangın yerinden sonra soluğu 13. Ayvalık Kültür Sanat Günleri´nde aldı. Burada düzenlenen Sabahattin Ali adına düzenlenen fotoğraf sergisine katıldı.
Akın, daha sonra Erdek Zamanı Festivali´ne katıldı.
Erdek tarihinde ilk kez düzenlenen Erdek Zamanı Festivali´nin yörenin kültür-sanat ve ekonomik hayatına katkı yapacağını söyleyen Akın, festivaller düzenleyerek kültürümüze katkı yapmanın sosyal demokrat belediyecilik anlayışının da bir gereği olduğunu vurguladı.
Diğer ilçelerdeki programlara katılmayı da ihmal etmeyen Akın, Manyas´ta düzenlen Manyas Çok Amaçlı kültür; Merkezi´nin temel atma törenine katıldı. Bandırma ve Bigadiç´e katılarak yerel halkla buluşan Akın, ?Balıkesir Benim Ailem? şiarıyla çıktığı siyaset yolunda başarılı adımlarla devam ediyor.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false