Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP´Lİ AKIN; BALIKESİRLİLER SONSUZA DEK CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAKTIR

CHP´Lİ AKIN; BALIKESİRLİLER SONSUZA DEK CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAKTIR

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 30 Ağustos Zafer Bayramını milletçe coşku ve gururla kutladıklarını söyledi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 30 Ağustos Zafer Bayramını milletçe coşku ve gururla kutladıklarını söyledi. Akın, ?Türk Milleti ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edeceğini bütün Dünyaya gösteren gurur kaynağımızdır. Aziz şehitlerimiz, Kahraman Gazilerimiz bizim onurumuz, vatan sevdamızı her daim yüreklerimizde canlı tutan kutsalımızdır ? dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Türk Milletinin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Akın, yaptığı açıklamada şu duygu ve düşünceleri paylaştı:

?Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Bandırma vapuruyla Samsun´a çıkışı ile ilk adımı atılan bağımsızlık ve özgürlük mücadelemiz, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı ile bizlere gurur veren büyük bir zaferle sonuçlanmıştır.

Kahraman Ordumuz, vatanımızın ve milletimizin içinde bulunduğu zor koşullarda milletimizle kenetlenerek, ?Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir´ diyen Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihe yazılan 30 Ağustos Zaferimiz, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti´ni müjdeleyen en büyük kazanımımızdır. Tarihte eşine az rastlanır kahramanlık destanımız 30 Ağustos Zaferimiz milletimizin geleceğini etkileyen çok önemli bir dönüm noktasıdır.

Bugün coşkuyla kutladığımız Zafer Bayramımız, Türk Milleti ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edeceğini bütün Dünyaya gösteren gurur kaynağımızdır.

Kurtuluş ateşinin yakıldığı Balıkesir, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurulmasında en büyük rolü oynayan, kahramanlık destanının yazılmasına büyük katkıları olmuş şehrimizdir. Türkiye Cumhuriyeti şehri olan Balıkesir sonsuza kadar Cumhuriyet şehri olarak kalacak ve Balıkesirliler sonsuza dek Cumhuriyete sahip çıkacaktır.

Bu topraklarda bağımsız, özgür ve kendi bayrağımız altında yaşamımızı sağlayan, Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşımızın Aziz Şehitlerini, terörle mücadele ederek huzur ve güvenimizi sağlamak için canlarını feda ederek şehit düşen kahraman asker ve polislerimizi, merhum gazilerimizi bir kere daha hürmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan onurumuz gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum. Yüce Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.?



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli