Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP´li Akın, Bandırma´da ?Hayır? rüzgarı esiyor

CHP´li Akın, Bandırma´da ?Hayır? rüzgarı esiyor

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, referandum çalışmalarını Bandırma´da sürdürdü.

İlk olarak Bandırma 17 Üniversitesinde 53. Kütüphane Haftası Açılış Programına katılan Akın, burada yaptığı konuşmada ?Kütüphaneler üretilen bilginin düzenlenmesi ve yaygınlaştırılmasının en önemli araçlarıdır. Üzülerek belirtmek istiyorum, bizim halk olarak maalesef okuma alışkanlığımız yeterli değil. Yapılan araştırmalar bunu gösteriyor. Bu tür etkinlikler farkındalığı artıracaktır. Gelişmiş kütüphaneler okuma alışkanlığı kazanmamızı sağlayacaktır? dedi.
Daha sonra Bandırma Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Açıkhava Kütüphanesinin açılışına katılan Akın, törende yetkililer ve vatandaşlarla sohbet etti.
Sabah saatlerinde katıldığı resmi törenlerin ardından partisinin Bandırma İlçe Örgütünde partilileriyle bir araya gelerek referandum sürecini ve çalışmaları değerlendiren Akın ?Cumhuriyet Halk Partililer her zaman olduğu gibi bu referandumda da kararlı bir şekilde Cumhuriyetimiz ve Demokrasimizin yanında durmaktadır. Bütün partililerimiz üzerine düşeni yapıyor. Gece gündüz alanlarda ?hayır? ı anlatıyor. Bu çalışmalarımızda her türlü zorluk ve engelle karşı karşıya kalıyoruz ama bu bizi yıldırmıyor her engeli aşarız. İl Başkanlığımızın seçim aracı saldırıya uğradı. Lastiklerini kesip, üzerindeki yazıları sildiler. Bu saldırıyı planlayan ve gerçekleştiren demokrasi düşmanlarını kınıyorum. Şimdi yetkililere düşen acil görev bu saldırıyı yapanları bir an önce yakalayıp, yargıya teslim etmektir. Bunu bekliyor ve takip ediyoruz. Hiçbir saldırı ve baskı bizi yolumuzdan çeviremez. Halkımıza sadece doğruları ve gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz? dedi.
Bandırma çalışmaları kapsamında Ziraat Odası´nı da ziyaret ederek başkan Süleyman Dönmez ve yönetim kurulu ile bir süre sohbet eden Akın, tarım üreticilerinin sorunlarını dinledi.
Bandırma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hayri Özden ve Yönetim Kurulunu da ziyaret eden Akın, bir ziyarette Cumhuriyetin ilk kurumlarından olan Türk Hava Kurumu Bandırma Şubesine gerçekleştirdi.
Bandırma´da açılan Gıda Fuarına da giderek stantları tek tek dolaşan Akın, fuarı gezen vatandaşlara ?hayır? ı anlattı.
Akın, akşam saatlerinde Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile birlikte 100. Yıl ve İhsaniye mahallerindeki kahvehaneleri dolaşarak anayasa değişikliğini ve bu değişikliğe neden evet denilmesi gerektiğini anlattı.

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli