Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP´li Akın, kendini yakan işsiz vatandaşı yakın takibe aldı

CHP´li Akın, kendini yakan işsiz vatandaşı yakın takibe aldı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, işsiz olduğu gerekçesiyle Balıkesir´de Karesi ve Altıeylül Belediyesi´nin bulunduğu binanın önünde kendini yakarak intihara teşebbüs eden Muhterem Birgül isimli vatandaşın sağlık durumunu öğrenebilmek için tedavi gör

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, işsiz olduğu gerekçesiyle Balıkesir´de Karesi ve Altıeylül Belediyesi´nin bulunduğu binanın önünde kendini yakarak intihara teşebbüs eden Muhterem Birgül isimli vatandaşın sağlık durumunu öğrenebilmek için tedavi gördüğü hastaneden bilgi aldı.
Hemşerisinin durumuyla hemen ilgilenen Akın, görüşme sonrası şu açıklamayı yaptı: ?Balıkesir´de Muhterem Birgül isminde bir kardeşimiz belediye önünde kendini yaktı. Balıkesir´de yanan, bir işçinin vücudu değil, bir milletin ruhudur. İşsizlik bu ülkenin en büyük sorunudur. 15 yıldır bu sorunu çözemeyen AKP iktidarı milletten utanmadan bir 15 yıl daha mı istiyor. Akşam evine ekmek götüremeyen baba, elinde üniversite diploması ile yıllardır iş arayan gençler, mili yaradır. Demokrasinin ve milli birliğin temelinde tam istihdam vardır; kendini yakan işçiler değil! Şuan Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi´nde tedavi gören Muhterem Birgül´ün doktoru Halil Beggi ile görüştüm, hayati tehlikesi bulunmuyor. Muhterem kardeşimin en kısa sürede tedavisinin tamamlanarak sağlığına kavuşmasını diliyorum, durumunun takipçisiyim.?
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli