Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP´li Akın, mütevaziliği ile gönülleri feth ediyor

CHP´li Akın, mütevaziliği ile gönülleri feth ediyor

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, enerjisi, dinamikliği, çalışkanlığı ve mütevaziliği ile dikkat çekiyor.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, enerjisi, dinamikliği, çalışkanlığı ve mütevaziliği ile dikkat çekiyor.
Balıkesir´de ayak basılmadık yer bırakmayan CHP Milletvekili Akın, Altıeylül, Karesi, Bandırma, Erdek ve Havran ilçelerini ziyaret etti.
Akın, ilk olarak CHP Balıkesir İl Örgütü, İl Kadın Kolları Başkanı ve Altıeylül İlçe Başkanı ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Balıkesir Şubesi´ni ziyaret etti. Milletvekili Akın, Dernek Başkanı Haydar Filiz ile dernek üyelerinin sıkıntıları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Akın daha sonra Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği´ni ziyaret etti. Esnafların sorunlarıyla yakından ilgilenen Akın, Dernek Başkanı Fehmi Erdem ile çözüm öneri üzeri görüşmeler gerçekleştirdi.
?Balıkesir Benim Ailem? anlayışıyla ziyaretlerini sürdüren Akın, Türk Anneler Derneği Balıkesir Şube Başkanlığı´nı ziyaret ederek öğle yemeğine katıldı.
Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası´nı ziyaret eden Akın, görevi devralan Rıza Tekin ve yönetimini kutladı.
Akın, daha sonra CHP Balıkesir Karesi İlçe Örgütü´nü ziyaret ederek İlçe Başkanı Dilek Yalçın ve örgüt üyelerine geçen hafta gerçekleşen talihsiz olay için geçmiş olsun dileklerini iletti.
Karesi Örgütü´ne yaptığı ziyaretten sonra Akın, CHP Balıkesir İl Başkanlığı´nda, İl Başkanı Serkan Sarı ile Balıkesir´in STK başkanları, oda başkanları ve üyelerin katılımıyla gerçekleşen Demokrasi Platformu toplantısına katıldı. Akın sonrasında CHP Balıkesir İl Örgütü ile birlikte, Altıeylül İlçesi Dinkçiler Mahallesi´nde hemşerileriyle buluşarak, sıkıntılarını dinledi.
Bandırma´da çalışmalarına devam eden Akın, hemşerileriyle bir araya gelerek, esnaf ziyaretinde bulundu. Akın sonrasında, CHP Bandırma İlçe Örgütü ile DİSK Tüm Emekliler Sendikası Bandırma Şubesi´ni ziyaret etti. Akın Bandırma ziyaretlerine Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bandırma Şubesi´ni ziyaret ederek devam etti. Akın buradan sonra Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu´nun düzenlediği Bandırma Alışveriş Günleri´ne katılarak, girişimci kadınlara destek oldu.
Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret eden Akın, yerel basının kalemleri ile birlikte Bandırma´nın, Balıkesir´in ve Türkiye´nin gündemini ve yarınını değerlendirdi.
Bandırma ziyaretlerini tamamlayan Akın, Erdek´i ziyaret ederek CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´yı makamında ziyaret etti.
Akın, sonrasında CHP Altıeylül İlçe Başkanlığı´nın yönetim kurulu toplantısına katılarak, üyelerle bir araya geldi.
Balıkesir çalışmalarına, 18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 103. Yıldönümü nedeniyle Havran´da düzenlenen kutlamalara katılarak devam eden Akın, sonrasında CHP Havran İlçe Örgütü ile Çanakkale Savaşı´nın seyrini değiştiren ve kutlu zaferi milletimize yaşatan isimlerden Havran´lı Seyit Onbaşı´yı kabrinde ziyaret etti.
Hava şartları münasebetiyle iptal olan törene rağmen Kocaseyit Mahallesi´nde çalışmalarına devam eden Akın, hemşerileriyle bir araya gelerek adeta ayak basılmadık yer bırakmadı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli