Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP´li Akın seçmeni sandığa davet etti

CHP´li Akın seçmeni sandığa davet etti

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, referandum çalışmalarını Balıkesir merkezde sürdürdü.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, referandum çalışmalarını Balıkesir merkezde sürdürdü.
Akın, ziyaret edemediği sivil toplum örgütlerine giderek referanduma ilişkin görüşlerini paylaştı.
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği´ni ziyaret eden Akın, ?Hafta sonu bir oylama yapacağız. Bütün yetkiler tek adama verilsin mi? verilmesin mi? ona karar vereceğiz. İşin özü budur. Memleketin hiçbir sorununa çare üretmeyecek olan bir dayatma ile karşı karşıyayız. Balıkesir tarım ve hayvancılık şehri. Şimdi bu anayasa paketinin içine bakalım. Tarım ve hayvancılığa ilişkin tek bir husus var mı? Tabii ki yok. Ülkemiz ithal hayvan cenneti olmuş kimin umurunda. Üstelik bir de çıkmışlar ?Milli Tarım Projesi´ ilan ediyorlar. Adı Milli olan projenin en önemli unsuru hayvancılıkta ithalat yapmak, bunun neresi Milli?? dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi´ni de ziyaret eden Akın, ?Hükümet referandum öncesi müjdeler açıklayıp duruyor. Boy boy ilan veriyorlar, reklam yapıyorlar. Esnafa can suyu kredisi veriyoruz diyorlar. Ama bir taraftan küçük miktarlarda faizsiz kredi verirken, daha büyük miktarlarda, 150 bin lira üst limitli Halkbank kredisinin yolunu kapatıyorlar. KOSGEB kredisinden yararlananlar, faiz indirimli Halkbank kredisinden yararlanamaz diyorlar. Bu nasıl bir iyilik yapmaksa anlayamadık. Bu konuyu takip ediyorum. Soru önergesi verdim. Referandum sonrası Meclis açıldığında yeniden gündeme getireceğim? dedi.
BASİAD, Eğitim-İş, Veteriner Hekimler Odası ve Tabipler Odasını da ziyaret eden Akın, ?Hayır´ın gerekçelerini anlattı.
Polis Haftası vesilesiyle Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne de bir ziyaret gerçekleştiren Akın, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile makamında görüşerek Polis Haftasını kutladı.
Akşam saatlerinde CHP Balıkesir İl Başkanlığına geçerek 16 Nisan günü okul sorumlusu olarak görev yapacak partilileriyle bir toplantı gerçekleştirdikten sonra, yeniden sokağa çıkarak ?hayır´ çalışması için kurulan stantlarda çalışmalara destek verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli