Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP´Lİ AKIN TERÖRE LANET YAĞDIRDI

CHP´Lİ AKIN TERÖRE LANET YAĞDIRDI

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, PKK terör örgütüne lanet yağdırdı.

 Akın, ?Adıyaman´da PKK´lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 4 evladımız şehit düştü. Lanet olsun. Yine yüreklerimizi dağladılar. Terör bitecek diyenler, artık Milletimize hesap vermeli? dedi.
CHP Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir´in Balya ilçesinde CHP İlçe Örgütünün Danışma Kurulu toplantısında Adıyaman´dan gelen şehit haberini aldı. PKK terörünü lanetleyerek şehit olan 4 Jandarma askerine Allah´tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen Akın tepkisini şu ifadelerle dile getirdi:
?4 askerimizin 3´ü maalesef dost ateşi ile şehit düşmüş. Bu çatışmanın müsebbibi elbette ki PKK! Ama diğer yandan da AKP´dir. Hani terör bitecek, diye söz verenler, şimdi neredeler? Sıfır terör ile aldıkları ülkede bugün gelen her şehidimizin sorumluları AKP´dir. AKP değil miydi, ?terör bitecek´ diyen. Terör ile mücadele ediyormuş gibi göründüler. PKK ile masaya oturdular, FETÖ´ye her istediklerini verdiler, İŞİD´e ?terör örgütü´ diyemediler. Geldiğimiz noktada terörün sorumlusu kim? AKP! Terör bitecek diyenler, artık Milletimize hesap vermeli.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: AKIN TERÖRE LANET YAĞDIRDI
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli