Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP´li Akın, teşekkür ziyaretlerinde

CHP´li Akın, teşekkür ziyaretlerinde

?Balıkesir benim ailem! Aileme sözüm var, daha çok çalışacağım?

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, beraberinde CHP Milletvekilleri Fikret Şahin, Ensar Aytekin, İl Başkanı Serkan Sarı ile Erdek, Gönen, Manyas ve Susurluk ilçelerine teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. Teşekkür ziyaretlerinde parti örgütü ve vatandaşlarla buluşan Ahmet Akın, 24 Haziran seçimlerine büyük bir katılım olduğunu,  dünyada ender rastlanan bir oranla sandığa, ve demokrasiye vatandaşların sahip çıktığını söyledi. Akın, ?Bu büyük bir mücadeleydi. Mücadelemizde örgütümüzün en küçüğünden en büyüğüne kadını erkeği genci gece gündüz demeden kapı kapı dolaştık.                                   

Örgütümüze, gönüllülerimize ve tüm halkımıza teşekkür ederim. Balıkesir benim ailem! Aileme sözüm var. 3 yılda 3 seçimde de bana büyük bir tevecüh göstererek Balıkesir Milletvekili olarak Ankara´ya gönderdiniz. Bu demektir ki ?daha çok çalış Ahmet Akın´. Ben de söz veriyorum: Daha çok çalışacağım. Balıkesir´i hak ettiği yerlere taşımak için tüm gücümle, sizlerin desteği ile daha çok çalışacağım. Bana, partime ve çalışmalarıma duyduğunuz güvene yürekten teşekkür ediyorum? diye konuştu.

/resimler/2018-7/16/1200224723376.jpg

CHP´li Akın, kurulan hükümete dikkat çekerek ülke ekonomisinin ?çok yakından tanıdığı´ enerji yönetiminde başarısız bir bakana teslim edildiğini söyledi. Vatandaşın ve piyasaların olumsuz tepki verdiği ?Damat Bakan´ Berat Albayrak´ın 51 milyar dolar borç bıraktığı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından, Hazine ve Maliyeden sorumlu bakanı olarak atanmasını eleştiren CHP´li Akın, ?Kasanın başına damat geçti. Liyakat nerede? Maliyeden, hesaptan, kitaptan anlar mı? Muhasebe bilir mi, defter tutabilir mi? Sorsanız muhtasar beyannamesi ne bilmez, stopaj bilmez. Ama, Maliye Bakanı. Bunları bilmeyen vatandaşımın mutfağındaki yangını bilir mi? Bilmez? diye konuştu. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Akın teşekkür ziyaretlerinde
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli