Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP´li Akın´a adresleri karıştırmış tepkisi!

CHP´li Akın´a adresleri karıştırmış tepkisi!

Balıkesir´in Büyükşehir olması sonrasında yapılan çalışmaları İçişleri Bakanı Ala´ya soran CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın´a, AK Parti Gönen İlçe Başkanı Bıyık´tan ?Soruyu kimse soracaklarını karıştırmışlar.

Balıkesir´in Büyükşehir olması sonrasında yapılan çalışmaları İçişleri Bakanı Ala´ya soran CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın´a, AK Parti Gönen İlçe Başkanı Bıyık´tan ?Soruyu kimse soracaklarını karıştırmışlar. Gönen´e 176 kilometrelik kırsal mahalle yolu yapan, 70 bin metrekare parke taş döşeyen Büyükşehrin, Balıkesir´de yapmış olduğu çalışmalar ortaya çıkmaya başlamışken, Büyükşehri hiçbir şey yapmıyormuş gibi yansıtmak vicdansızlık. Kaldı ki bu konuda muhatapları, Büyükşehir Belediye Başkanı. Balıkesir Milletvekili olarak, Büyükşehir Belediye Başkanına her zaman ulaşabilir? cevabı geldi.
CHP´li Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir´in büyükşehir olmasından sonra yapılan çalışmalar ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin ilçelere yaptığı yatırım ve kırsal mahalle yollarını İçişleri Bakanı Ala´ya sormasına ilk tepki AK Parti İlçe Başkanı Servet Bıyık´tan geldi.
Balıkesir Milletvekili Akın´ın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bakandan bilgi istemesini yadırgadığını aktaran Bıyık, ?Çalışmaları soracağı adresi sanırım karıştırmış. Büyükşehrin yatırımları ve yaptığı çalışmalar hakkında, milletvekili olarak Büyükşehir Belediye Başkanımızdan doğrudan bilgi istese, Edip Bey´in kendisine her türlü bilgiyi ve veriyi aktaracağına inancım tam. Balıkesirli bir milletvekilinin, Balıkesir´le ilgili bilgileri bakandan istemesi, milletvekilinin danışmanın acemiliğinden kaynaklanıyor.? diye konuştu. Haber : Erdoğan Korkmaz



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli