Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP´li Akın´dan bayram mesajı

CHP´li Akın´dan bayram mesajı

Bayramda umutsuzluk yok birlik olmak var

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, milletin sağlıkla huzur içinde yaşadığı Türkiye´nin özlemini duyduğu günlerden geçerken geleceğe umutla baktıklarını söyledi. Ahmet Akın, ?Umutsuzluğa kapılmayacağız. Güzel ülkemizin huzura, birlikteliğe, yardımlaşmaya ihtiyacı var ve tüm bunları hep beraber gerçekleştireceğiz. Güzel günleri milletimizle kavuşacağız? dedi.
CHP´li Ahmet Akın, Kurban Bayramı´nı kutladığı mesajında, birlik, beraberlik, dayanışma vurgusu yaptı. ?Bayramlarımız; kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, paylaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştirdiğimiz kutsal günlerimizdir? diyen Ahmet Akın şöyle devam etti:
?Bereketin, birlikteliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın günü olan mübarek Kurban Bayramını pandeminin gölgesinde, derin bir ekonomik buhran içerisinde yaşıyoruz. Ama umutsuz değiliz. Umutsuzluğa kapılmayacağız. Çünkü, birlikte olma ve dayanışmanın verdiği güç ile sevgi ile dostlukla birleşir, bütünleşir ve pekişir, bizlere yarınlar için umut verir.
Bu bayramın da, dayanışma içerisinde, kurbanlarımızı paylaşarak, ikramda bulunarak, aile büyüklerimizin hayır dualarını alarak, çocukları, öksüzleri ve yetimleri sevindirerek bayram sevincini çoğalttığımız bayram olmasını diliyorum.
Her şeyden önce vatanımız için, milletimiz için gözlerini kırpmadan kendini feda eden Aziz Şehitlerimize bir kez daha Allah´tan rahmet diliyor, minnetle anıyorum.
Şehit anne ve babalarımızın ellerinden öpüyor, şehit ailelerimize bir kez daha sabır diliyorum.
Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Akın bayram mesajı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli