Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP´li Akın´dan Kurban Bayramı mesajı

CHP´li Akın´dan Kurban Bayramı mesajı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, yayımladığı mesajla ?Bayramlar, sevgiyi pekiştiren, özünde birlikteliğe, kardeşliğe, dostluğa ve toplumsal dayanışmaya vurgu yapan çok özel günlerdir. Yeni bir bayrama daha birlikte, el ele erişmenin mutluluğunu yaşı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, yayımladığı mesajla ?Bayramlar, sevgiyi pekiştiren, özünde birlikteliğe, kardeşliğe, dostluğa ve toplumsal dayanışmaya vurgu yapan çok özel günlerdir. Yeni bir bayrama daha birlikte, el ele erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.? açıklamasında bulundu.
Bayramları birlik ve beraberliğimizin en önemli manevi bağları olarak niteleyen Akın, devamında şu ifadelere yer verdi: Özellikle Kurban Bayramı paylaşarak, mutluluğu ve sevinci artıracağımız, yüreklerimizin huzurla dolacağı manevi bir zaman dilimidir. Ülkemiz, bu günlerde maalesef başımıza musallat edilen terör belası yüzünden oldukça sıkıntılı günlerden geçmektedir. Memle ketimizin içerisinde bulunduğu durum ve kötü yönetilmesinden kaynaklanan sıkıntıların, yılgınlık yaratmasına, umutsuzluk üretmesine izin vermeyelim. Demokrasinin, özgürlüğün ve huzurun hakim olacağı günler çok yakındadır. Hiç şüpheniz olmasın, mutluluk içerisinde yaşayacağımız, aydınlık geleceğe doğru hep birlikte yürüyeceğiz. Bu nedenle yaşanan sıkıntıları aşmak için birbirimize daha fazla kenetlenmeliyiz. İşte bayramlar böylesine yüce duyguları yüceltmek ve ayağa kaldırmak için çok önemli birer fırsat olarak görülmelidirler. Unutmamak gerekir ki Türk Milleti, en umutsuz anlarda bile birbirine kenetlenerek doğrulmuş ve Anka kuşu misali küllerinden doğmayı başarmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımın huzur ve esenliklere ulaşması dileğiyle Kurban Bayramı´nı kutluyor, kurban ibadetlerinin Cenab-ı Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Akın Kurban Bayramı mesajı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli