Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP´li Başkan Saka´dan Kilis´e çok anlamlı ziyaret

CHP´li Başkan Saka´dan Kilis´e çok anlamlı ziyaret

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Afrin Harekatı´nda görev yapan güvenlik güçlerine destek için Kilis´e gitti.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Afrin Harekatı´nda görev yapan güvenlik güçlerine destek için Kilis´e gitti.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ve ilçe belediye başkanlarının yer aldığı bir heyet ile Kilis´e gitti.
Afrin Harkekatı´nda görev yapan güvenlik güçlerine moral ve destek amacıyla Kilis´e giden Başkan Saka´ya Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Özkoca, Ahmet Elman ve Hüseyin Uzun eşlik etti.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Kilis Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara ve Kilis İl Jandarma Alay Komutanı Jnd. Alb. Hakan Başaklıgil´i ziyaret etti.
Başkan Saka, ?Türkiye´nin bir diğer ucundan Edremit´ten sizlere hemşerilerimin selamlarını getirdim. Ulusumuzun güvenliği, milletimizin huzur ve güveni için canları pahasına Afrin Harekatı´nda ve ülkemizin her bir noktasında görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin yanlarındayız. Görevlerini başarı bir şekilde yerine getirerek sağ salim ailelerinin yanına dönmeleri en büyük temennimiz. Bizlere ev sahipliği yapan sevgili mevkidaşım Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara´ya ve değerli Kilisliler´e teşekkür ediyorum.? dedi.
Başkan Saka ve beraberinde ki belediye meclis üyeleri CHP Kilis İl Başkanı Mehmet Akif Perker´i de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli