Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP´li Ender Biçki, AK Partili belediyelere verdi veriştirdi

CHP´li Ender Biçki, AK Partili belediyelere verdi veriştirdi

CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, Balıkesir Büyükşehir, Karesi ve Altıeylül Belediyelerinin halka eziyet ettiğini söyledi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, Balıkesir Büyükşehir, Karesi ve Altıeylül Belediyelerinin halka eziyet ettiğini söyledi.
Biçki, Büyükşehir, Karesi ve Altıeylül Belediyelerinin çalışmaları ile ilgili olarak basına yaptığı açıklamada, belediyelerin bu çalışmaları plansız ve zamansız yaptığını ileri sürüp, kent içindeki çalışmalarla halka eziyet ettiklerini iddia etti.
Gençlik Spor Merkezi, Bandırma Caddesi ile Çardaklı mevkisinde yapılan çalışmaların halkı canından bezdirdiğini belirten Biçki, ?Bu kadar planlamadan yoksun iş yapılamaz. Çardaklı mevkisinde bir haftadan bu yana hiç bir çalışma yapılmadığı halde Atalar caddesine giden yol kapalı vaziyette. Kent içinde yapılacak çalışmaların en kısa sürede yapılıp tamamlanması gerekirken bu çalışmalar haftalarca hatta aylarca sürmekte ve vatandaşa çile çektirilmektedir. Belediye yönetimi kent estetiğinden ve halkın beklentilerinden bihaberdir. Gençlik Merkezinin oraya bir kavşak düzenlemesi yapacaklar aylardır bitiremediler. Bir müteahhit şimdi 6 ayda 5 katlı apartmanı bitiriyor, bizim belediye aylardır bir kavşağı bitirmekten aciz. Eski Doğumevi önüne yapılan Koca Seyit Köprüsü ise ayrı çile. Köprünün ayakları Yayaların geçeceği kaldırıma yapıldı. Köprünün ayaklarından bebek arabalı bir vatandaşın geçmesi imkansız. Kent estetiği köprünün altını çiçeklendirmiş ancak yayaların geçeceği yaya kaldırımı unutulduğu için yayalar araçların geçtiği caddeden yürümek zorunda. Balıkesir´in neresine baksanız çile ve eziyet. Günlük ve anlık işlerle kent içi arap saçına dönmüş durumda. Balıkesir Bu AKP´li belediyelere mahkum değildir. Balıkesir halkına bu kadar eziyet eden ve çile çektiren belediye başkanı gelmemiştir.? diye konuştu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli