Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP’li Akın, Dursunbey’e verilen sözler tutulsun

CHP’li Akın, Dursunbey’e verilen sözler tutulsun

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, AK Parti İktidarına Dursunbey’e verilen sözleri bir kez daha hatırlattı.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, AK Parti İktidarına Dursunbey’e verilen sözleri bir kez daha hatırlattı. 
CHP Milletvekili Akın, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında, Dursunbey İlçesi’nin Selimağa Mahallesi’nin giriş yolunun talebi için verilen sözleri hatırlattı. 
Balıkesir – Kütahya yolu üzerinden Selimağa Mahallesi giriş yolunun söz verildiği halde yapılmadığını söyleyen Akın, “Milletin Meclisinden defalarca söyledim, AK PARTİ iktidarına buradan bir kez daha sesleniyorum: Dursunbey'imize verdiğiniz sözleri tutun, ölü taklidi yapmayın. Size oy veren Dursunbeyli hemşerilerimizin artık boş vaatlere de karnı tok” diye konuştu. 
Bu yolda ölümlü kazaların olduğuna dikkat çeken Akın, konuşmasına şöyle devam etti: “Balıkesir-Kütahya yol çalışmaları bitti. 2 yılı aşkın süredir 550 haneli Dursunbey Selimağa Mahallemizin bu yolun üzerinden Selimağa Mahallesi'ne giriş yolu hâlâ yapılamadı. Burada maalesef ölümlü kazalar da meydana geliyor. Müteahhit bırakıp gitmiş, Karayolları Genel Müdürlüğü ‘yapacağız’ demiş, yapmamış. Yine sözler veriliyor ama yine sözler tutulmuyor. Şimdi de hemşerilerim haklı olarak mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini bekliyor. Kavacık-Dursunbey Grup Yolu'na kaynak sağlandığını ve talimatın verildiğini söyleyen iktidar sözcüleri Dursunbeyli hemşerilerime verdikleri sözü yerine getirsinler.” 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Dursunbey’ verilen sözler tutulsun
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli