Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

CHPli Akovadan ustalık dönemi sözü

CHPli Akovadan ustalık dönemi sözü

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, 30 Martta seçimi tekrar kazandığında belediye başkanlığında 3. döneminin başlayacağını hatırlatıp bu döneminin ustalık dönemi olacağını ilan etti.

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, 30 Mart`ta seçimi tekrar kazandığında belediye başkanlığında 3. döneminin başlayacağını hatırlatıp bu döneminin ustalık dönemi olacağını ilan etti.
Burhaniye`nin CHP`li Belediye Başkanı Fikret Akova, iki   Başkanlığı yapan ve bu dönem tekrar CHP`den Burhaniye Belediye Başkanı adayı olduğunu belirten Akova, 3.  dönemin artık ustalık dönemi olacağını açıkladı. 
10 yıllık belediye başkanlığı sürecinde sayısız projelere attığı imzalarla Burhaniye`nin çehresini değiştirdiğini ileri süren Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, 10 yıl önce göreve geldiğinde çok düşük bir bütçeyle Belediye`yi devir alıp, belediye bütçesini 5 misli arttırdıklarını söyledi.
Burhaniye`yi 150 bin kişinin yaşayabileceği şekilde düzenlediklerini ifade eden Akova, "Şehir planlarımızı buna göre hazırlıyoruz" dedi.
Burhaniye`de, Kuvayı Milliye Anıtı, Kuvayı Milliye Müzesi, Arena, her mahalleye bir kafeterya, muhtarlık binaları, Pazaryeri, kentin her mahallesinde bir den fazla park ve yeşil alan ile 1000 kişilik Ahmet Akın Kültür Merkezi projesini yaşama geçirdiklerini kaydeden Akova, Burhaniye - İzmir E-87 Karayoluna birleşik 6500 M2 civarında bir alana Şehirlerarası Otobüs Terminali yaptıklarını dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı