Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

CHPli başkanlarından güç birliği toplantısı

CHPli başkanlarından güç birliği toplantısı

Güre Belde Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım bir araya

Güre Belde Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, CHP`nin Edremit`te merkezden beldelerine ve köylerine kadar birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu yineledi.
CHP`li belediye başkanları, tüm partililer, aday olan belediye başkanı ile beraber, Edremit`e sosyal demokrat iktidarı getirmek için tüm güçleri ile çalıştıklarını bildiren Yıldırım, "Bizler bu mücadelemizde görevde ki mevcut başkanlarımızın deneyimlerinden yararlanıyoruz. CHP`liler kendi aralarında kavga ederler diye kimse boşuna beklemesin. Büyük bir azimle, adayımızdan, başkanlarımıza, gencinden yaşlısına tüm CHP`liler birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Edremit`e sosyal demokrat CHP iktidarını getireceğiz" dedi. 
Toplantı sonunda basına kısa bir açıklama yapan belediye başkanları, ortak hedefin birlik ve beraberlik içerisinde el ele, gönül gönüle çalışarak Mart 2014`te yapılacak olan yerel seçimlerinde, Edremit`te CHP`yi zafere taşımak olduğunu bir kez daha vurguladılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı