Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP’li belediye hizmette sınıfta kaldı

CHP’li belediye hizmette sınıfta kaldı

Manyas ve bağlı kırsal mahalleler çöplüğe döndü!

Manyas İlçe merkezi ve bağlı kırsal mahallelerde yaşanan sorunlar çığ topu gibi büyüyor. Manyas Belediyesi ise yaşanan bu keşmekeşliği adeta seyirci gibi izlemekle yetiniyor. 
Yaklaşık 9 yıldır Manyas Belediye Başkanlığı yapan Tancan Barçin, ilçede yatırım yapma yerine belediye kasasında para biriktirmeyi tercih ederken arife günü yaşanan son olay ise vatandaşları isyan etme noktasına getirdi. 
Yatırım yapmayı tercih etmediği gözlenen Manyas Belediyesi, her belediyenin asli görevi olan çöp toplama işlemini de layıkıyla yerine getiremiyor. 
Manyas merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan çöp konteynerleri dolup taşarken sıcak havaların kendini hissettirmesiyle birlikte çevrede kötü ve pis koku yaşanıyor. 
Bu noktada isyan etme noktasına gelen vatandaşlar artık bu keşmekeşlikten bıktıklarını belirtirken "Manyas Belediyesi asli görevlerini dahi yerine getiremiyor. Zaten ilçemizde herhangi bir yatırım yok istihdam yok bu belediye ne işe yarıyor? 10 yıldır gözle görünür, elle tutulur hiç bir şey yok. En azından ilk zamanlar çöplerimiz toplanıyordu. Ancak son aylarda bu hizmette gerçekleşmiyor. Artık isyan etme noktasına geldik." ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi 



Anahtar Kelimeler: belediye hizmette sınıfta kaldı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı