Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

CHPli il genel meclis üyeleri Ankarada

CHPli il genel meclis üyeleri Ankarada

CHP Balıkesir İl Genel Meclis Üyeleri gittikleri Ankarada, TBMMne geçerek burada CHP Balıkesir Milletvekilleri Av. Namık Havutça, Ayşe Nedret Akova ve Haluk Ahmet Gümüşü ziyaret ettiler.

CHP Balıkesir İl Genel Meclis Üyeleri gittikleri Ankara`da, TBMM`ne geçerek burada CHP Balıkesir Milletvekilleri Av. Namık Havutça, Ayşe Nedret Akova ve Haluk Ahmet Gümüş`ü ziyaret ettiler.
Niyazi Sarı (Balıkesir), İsmet Koçyiğit (Bandırma) Ahmet Göçmez (Bandırma), Hasan Küçükdereli (Burhaniye) Hasan Uslu (Ayvalık) İbrahim Erdal Arcan (Gönen), Ferudun Erol (Manyas), Bekir Barut (Susurluk), Ali Çetin Şahin (Erdek), Hüsnü Atay (Bandırma), Selahattin Yay (Edremit), Mustafa Erbil (Marmara), Hüseyin Sarıkaya (Edremit), Arif Göksu (Ayvalık) ve Mehmet Erkovan`dan oluşan CHP İl Genel Meclis Üyeleri heyeti, CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi`yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. 
Daha sonra Balıkesir İl Genel Meclisi Üyelerinden oluşan heyet Balıkesir Milletvekili Av. Namık Havutça ile birlikte CHP Grup Yönetim Kurulu toplantı salonunda bir araya gelerek bir süre il genel meclis üyelerinin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Havutça, burada yaptığı konuşmada, CHP TBMM Grubu olarak, il genel meclis üyelerinin sorunlarına çözüm getirecek kanun teklifi verdiğini üyelerle paylaştı. İl Genel Meclis Üyeleri daha sonra CHP Genel Merkezi`ne giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Balıkesir heyeti, 16 Aralık 2011 Cuma günü CHP Genel Merkezi`nde 81 ilden gelen CHP İl Genel Meclis üyeleri ile gerçekleştirilecek toplantıya katıldılar.
Koçyiğit, tarım ve hayvancılığın sorunlarını anlattı
CHP Balıkesir Milletvekili Av. Namık Havutça ve CHP İl Genel Meclisi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Üyesi İsmet Koçyiğit, TBMM`de Balıkesir`in tarım ve hayvancılık sorunları ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı