Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

CHPli Pekel, Bandırmayı kaptırmamaya kararlı

CHPli Pekel, Bandırmayı kaptırmamaya kararlı

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Mart 2014te yapılacak belediye başkanlığı seçiminde CHPnin iddialı olduğunu açıkladı.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Mart 2014`te yapılacak belediye başkanlığı seçiminde CHP`nin iddialı olduğunu açıkladı.
CHP`den aday adaylığını açıklayan Belediye Başkanı Sedat Pekel, bu seçimlerden de CHP`nin zaferle çıkacağına inandığını söyledi.
Mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili süreç hızla ilerlerken, seçimlerde yarışacak adayların çalışmaları yoğun biçimde sürüyor.
CHP`den Belediye Başkanı Aday adaylığı için yeniden başvuru yapan Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, beş yıla yaklaşan hizmet döneminde Bandırma`da gerçekleştirilen başarılı çalışmaların, yeni projeler ve atılımlarla önümüzdeki dönemde de sürdürülebilmesi için yeniden bu göreve talip olduğunu belirtti.
2009 yılında çoğu insanın ihtimal bile vermediği bir ortamda, birlik ve bütünlük içinde, çok çalışarak, halka sevgiyle yaklaşarak seçimi kazandıklarını hatırlatan Başkan Sedat Pekel şunları söyledi:
"Bandırma beş yıl öncesine göre çok daha iyi bir konumda. Emekler bir durumda aldığımız belediyeyi, kısa sürede yürüyecek konuma getirdik, hatta koşmaya başladı. Önümüzdeki dönemde de belediyeyi uçuracağız. Kadrolarımız bunu yapabilecek güçtedir."
CHP`den çok sayıda aday adayı başvurusu olmasını belediyenin başarısının bir kanıtı olarak işaret eden Sedat Pekel, "Geçmiş yönetimin bıraktığı borç enkazı nedeniyle bizim hiçbir iş yapamayacağımızı düşünenler, ortaya konan başarılı çalışmalarla bir kez daha hayal kırklığına uğradılar. Bütün olanaksızlıklara rağmen satmadan alarak, bütün borçları ödeyerek, denk bütçe başarısıyla geçmiş yönetimin beş yılda yaptığından çok daha fazlasını ilk dört yıla sığdırdı. Bu başarının, partimizdeki birçok arkadaşı aday adaylığı konusunda teşvik ettiğine inanıyorum. Çünkü bu başarılı tablo ile önümüzdeki seçimlerde de Bandırma`da en iddialı parti CHP`dir. İddialı olan bir partide herkesin aday adayı olması da doğaldır." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli