Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP’liler öğrencilerle kahvaltı da buluştu

CHP’liler öğrencilerle kahvaltı da buluştu

CHP Erdek İlçe Başkanlığı düzenlediği kahvaltılı toplantı ile Erdek Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya gelindi.

CHP Erdek İlçe Başkanlığı düzenlediği kahvaltılı toplantı ile Erdek Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya gelindi. 
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Erdek Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden ilçemizde ikamet edenler için düzenlenen kahvaltılı toplantıya, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık katıldı. 
Toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, Türkiye’de gençlerin en çok tercih ettiği, üye olduğu ve etkin rol oynadığı parti’nin CHP olduğunu söyledi. 
Partisinin son tüzük kurultayının ardından gençler ve kadınlar için uygulanmaya başlanan kota ile birlikte gençlerin tüm yönetim kademelerinde yer almaya ve etkin rol oynamaya başladıklarını konuklarına anlatan CHP İlçe Başkanı Tuna, “CHP her zaman üniversitelilerin partisi olmuş, buradakiörgütlenmeyi en iyi gerçekleştirmiş parti olmayı başarmıştır. Son zamanlarda bu konuda bazı eksikliklerimiz var ama şimdi bu açığımızı da kapatmak için hızla çalışıyoruz. Bugün bu buluşmada sizleri dinleyerek, düşüncelerinizi alarak ne yapmamız gerektiğini biraz daha iyi anlayacağımızı umuyorum.” diye konuştu.

Erdek Belediye Başkanı Burhan karışık ise üniversite öğrencilerine yönelik yaptığı konuşmada, “Kahvaltılı toplantıya katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Talepleriniz bizim için çok önemli olup, kapımız daima sizlere açık ve her türlü çalışmanıza destek veremeye hazırız.” dedi. 
Öğrencilerinde söz aldığı ve çalışmalarını anlattığı buluşmada, üniversiteli öğrenciler bu toplantıların CHP tarafından daha sık yapılması ve kendi yaptıkları çalışmalardan da faydalanılmasını isterken böyle bir toplantıyı düzenleyenlere teşekkür etti. 
Pazar günü ise Erdek'imizin tarihi güzelliklerini merak eden üniversite öğrencilerine Zeytinli Ada turu yaptırıldı.
Haber : Tuncay Ertan
 


 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı