Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP´nin Kurultay Takvimi belli oldu

CHP´nin Kurultay Takvimi belli oldu

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP´nin 37. Olağan Kurultay Takvimi´ni açıkladı.

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP´nin 37. Olağan Kurultay Takvimi´ni açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi´nin 37. Olağan Kurultayı için merkez yönetim kurulu 30 Eylül 2019 tarihli toplantısında ilçe kongresi delege seçimleri ile ilçe ve il kongresi takvimi belirlendi.
Bu takvim doğrultusunda 8 Kasım 2019 İlçe kongresi delege seçimleri, 14 Aralık 2019 İlçe kongreleri, 3 Şubat 2020 il kongrelerinin başlangıcı olarak belirlendi.
İl kongrelerinin bitişi ile Olağan Kurultay tarihi Parti Meclisi tarafından belirlenecektir.
Açıklanan bu takvim doğrultusunda ilçeler ve ilde kongre süreci ile ilgili hazırlık çalışmalarının başladığını söyleyen CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ?Kongreler sürecimiz de adaylarımızın mücadelelerini mümkün olduğunca uzlaşı zemininde götürmesini istiyoruz. İlçe ve il kongrelerimizi ülkemizin içinde bulundu süreç göz önünde bulundurarak, iktidar yürüyüşümüze zarar vermeyecek şekilde demokratik bir çizgide yürüteceğiz. Amacımız partimizi en kısa zamanda iktidar yapmaktır. Bunun için göreve talip olan yönetici adalarımız ile uyumlu bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. Bizler biliyoruz ki Cumhuriyeti kuran ve koruyan partimizin üzerinde, hiç olmadığı kadar büyük bir sorumluluk var, bu sorumluluğa yakışır bir şekilde kongrelerimiz tamamlayacağız. Yapacak daha çok işimiz var, bunu birlikte başarabiliriz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Kurultay Takvimi belli oldu
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı