Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

CHPnin başlattığı sosyal proje beğenildi

CHPnin başlattığı sosyal proje beğenildi

CHP Parti Okulu tarafından başlatılan eğitimcinin eğitimi çerçevesinde, Edremit Gürede eğitimci eğitimi alan, Güney Marmara Grubu (Bandırma-Manyas-Gönen-Erdek) eğiticileri, İkinci Baharda Hamam Sefası projesini Gönen Kaplıcalarında başarıyla...

CHP  Parti Okulu tarafından başlatılan eğitimcinin eğitimi çerçevesinde, Edremit Güre`de eğitimci eğitimi alan, Güney Marmara Grubu (Bandırma-Manyas-Gönen-Erdek) eğiticileri, "İkinci Baharda Hamam Sefası " projesini Gönen Kaplıcalarında başarıyla uyguladılar. 
Manyas CHP İlçe Örgütünden Selahattin Bağış`ın katıldığı projede, Bandırma örgütünden Nermin Mutlu, Aysel Beyaz, Gönen örgütünden Gökçe Türegün, Zafer Burak Türegün, Olgucan Birgül ile Erdek Örgütünden Serpil Şimşek projenin mimarlarıydı. 
Pilot bölge olarak Gönen-Sarıköy Beldesinin seçildiği proje kapsamında, 12 yaşlı ve ihtiyaçlı bayan grup elemanları tarafından evlerinden alınarak Gönen Kaplıcalarına götürülüp, bayan partililer tarafından banyoları yaptırıldıktan sonra, öğle yemeği ve akabinde çay faslı ve sohbetin ardından evlerine tekrar bırakıldılar. 
Uygulamaya katılan yaşlı kadınların memnuniyetleri görülmeye değerdi. Uygulamanın çok yerinde ve faydalı olduğunu belirten katılımcı bayanlar, tekrarını beklediklerini ve başka ihtiyaç sahibi insanların da yararlandırılmasının çok iyi olacağını belirttiler. Uygulama sonunda vedalaşma esnasında duygulu anların yaşanması ise, projenin amacına ulaştığının en iyi göstergesiydi. 
Projenin uygulayıcıları olan CHP Parti Okulu Eğiticileri, " Bu ve benzeri sosyal projelerimiz tüm yurtta başarıyla uygulanmaktadır. Uygulamaya koyduğumuz kaplıca projemizi diğer ilçelerimizde de hayata geçireceğiz. Daha sonra başlayacak olan " Temel Üye Eğitimi" sonrası oluşturulacak olan daha fazla gruplar da daha yaygın olmak üzere yeni projeleri uygulayacaklardır. Cumhuriyet Halk Partisi halkımızın sorunlarını tespit ederek, sorunlara çare üretmeye daha yaygın şekilde devam edecektir" dediler


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı