Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHPnin danışma kurulu Burhaniyede

CHPnin danışma kurulu Burhaniyede

Burhaniye ilçesinde CHP İlçe Örgütünün düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısı, Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezinde yapıldı.

Burhaniye ilçesinde CHP İlçe Örgütü`nün düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısı, Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi`nde yapıldı.
CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk`un da Katıldığı toplantıda, partililerden çok çalışmaları istendi. CHP Burhaniye İlçe Başkanı Erman Pazarbaşı, yaptığı konuşmada 3 Aralık 2012 tarihinin bu yana önemli çalışmalar yaptıklarını anlattı. Parti binası ve otobüsün tamirden geçirildiğini anlatan Pazarbaşı, üye sayısını artırdıklarını bildirdi. İlçedeki sel mağdurlarına da yardımlar da bulunduklarını bildiren Erman Pazarbaşı, partinin seçime hazır olduğunu söyledi.
Divan başkanlığına Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova`nın getirildiği toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Avukat Muzaffer Mavuk, çok çalışılması gerektiğini bildirdi. Havran`dan Burhaniye`ye geldiğini anlatan Muzaffer Mavuk, "Havranda kadınlar salonu doldurmuştu. En büyük desteği kadınlardan alıyoruz. İlçedeki Her partiliyi ve sempati duyan herkesi ziyaret edeceğiz. AK partilileri de ziyaret edeceğiz. Partimiz Cumhuriyetin ve Atatürk ilkelerinin tek güvencesidir. Atatürk`ün ardında duranlar CHP`ye katılıyorlar. Burhaniye`de belediye başkanlığını tekrar alacağız. Balıkesir`de de Büyükşehir belediye başkanlığını almalıyız. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zafer bizim olacaktır. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.
Belediye Başkanı ve divan başkanı Fikret Akova da, "Önceki gün Ankara`daydım. Önemli projeler gündeme geldi. Biz de önemli projelerimizle gittik. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu köy köy, mahalle mahalle gezilmesini istedi. Biz bir birimizle değil başkalarıyla uğraşalım. Mevcut belediyeyi yıpratmak isteyenler var. Arkadaşlarımızdan duyarlılık bekliyorum. Çok güzel projeler üretiyoruz. Antalya belediyesi duraklara klima koydurmuş. Burada ise birileri bizimle uğraşıyor. 2013 yılında 8 inceleme geçirdik. Bu da bizi olumsuz etkiliyor. Mevcudu korumak için caba göstermeliyiz. Köylerde ve mahallelerde çok çalışalım. Biz çok hizmet ettik. Ben başarılı olmak için iş yerlerimi kapattım. Burada tarım, hayvancılık ve turizmi de ele alacağız" dedi. CHP`nin danışma kurulu, soru ve cevaplarla devam etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı