Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHPnin Zonguldak adayına ziyaret

CHPnin Zonguldak adayına ziyaret

CHPnin Zonguldak milletvekili adayı Neriman Posbıyıkı ziyarete ettik. Kdz. Ereğlide 1994 yılından bu yana 4 dönemdir kesintisiz belediye başkanlığı yapan Halil Posbıyıkın eşi Neriman Posbıyıkı CHP Genel Merkezi Zonguldaktan 3. sıra milletvekil

CHP`nin Zonguldak milletvekili adayı Neriman Posbıyık`ı ziyarete ettik.
Kdz. Ereğli`de 1994 yılından bu yana 4 dönemdir kesintisiz belediye başkanlığı yapan Halil Posbıyık`ın eşi Neriman Posbıyık`ı CHP Genel Merkezi Zonguldak`tan 3. sıra milletvekili adayı olarak listeye koydu.
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık`ın eşi Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık`ı CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı`nda ziyaret edip adaylığını kutladık. Kutlama ziyaretinde gazetemiz muhabirine kısa bir açıklama yapan Neriman Posbıyık CHP`nin Ereğli`de açık ara önde çıkacağını söyledi.
Ben, Zonguldak ilinde Karadeniz Ereğli`nin ve Alaplı`nın da var olduğunu hatırlatmak için aday oldum şeklinde konuşan Posbıyık, üzerine ölü toprağı serpilmiş Zonguldak`ı diriltmek, sesimizin yükselmesini sağlamak, Zonguldak`ı eylemler kenti yapmanın yanı sıra yeraltı ve yer üstü zenginlikleriyle Türkiye`nin en zengin ilinin insanlarının ekonomi ve istihdam yönünden harekete geçmesi için aday oldum" dedi. Kendisinin aday olmasının kesinleşmesini takiben CHP Ereğli İlçe Teşkilatının çok mutlu olduğunun altını çizen Posbıyık, 5 milletvekili kontenjana sahip Zonguldak`ta CHP`nin 12 Haziran`da zafere ulaşacağından emin olduğunu kaydetti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı