Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Çiçek yerine çocuklara bağış yapılması istendi

Çiçek yerine çocuklara bağış yapılması istendi

?Çiçek yollamayın, çocuklar için bağış yapın?

?Çiçek yollamayın, çocuklar için bağış yapın?
Bandırma´da 4 Mayıs Cumartesi günü açılışını gerçekleştirecek olan Özel Misyadent Diş Polikliniği, ?Çiçek göndermeyin, ?Bizim Çocuklarımız´ için bağış yapın? çağrısında bulundu.
Bandırma´da 4 Mart Cumartesi günü açılışını gerçekleştirecek olan Misyadent Diş Polikliniği, açılış töreninde tüm Bandırmalılara anlamlı bir çağrıda bulundu.
Açılış törenine çiçek yollamak isteyen yurttaş ve kurumlara çağrıda bulunan Poliklinik, çiçek gönderilmesi yerine kentteki dezavantajlı çocuklar yararına faaliyet gösteren Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği´ne bağış yapılmasını istediklerini duyurdu.
Bağış yapan kişi ve kurumlar, önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacak.
Çiçekler ?Bizim Çocuklarımız´ için olsun
Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği´ne bağış yapmak isteyenler Akbank TR 47 0004 6000 7888 8000 1610 70 No´lu hesaba para yatırabilecekler.
Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği, Bandırma´da dezavantajlı konumda olan çocuklar için kültürel ve sanatsal gelişimi için faaliyetler düzenliyor ve çocuklar için okul kurulmasını hedefliyor.
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Bandırma Belediye Başkanı seçilen Av. Tolga Tosun da kamuoyuna benzer bir çağrıda bulunmuş ve kendisine kutlama çiçeklerinin yerine Bandırma´da toplum yararına çalışan derneklere bağış yapılmasını istemişti. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı