Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Çiçekler havaların ısınmasını bekliyor

Çiçekler  havaların ısınmasını bekliyor

Erdek Belediyesi tarafından park ve bahçelere dikilen çiçekler belediyenin park ve bahçeler müdürlüğü serasında dikime hazır bekliyor.

Erdek Belediyesi tarafından park ve bahçelere dikilen çiçekler belediyenin park ve bahçeler müdürlüğü serasında dikime hazır bekliyor.
Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nün, eski soğuk hava deposu alanında bulunan serasındaki çiçekler, ilçede yeşil alanların bulunduğu bölgelere ekilmeye hazırlanıyor. 
İlkbahar ayına girmeye sayılı günler kala, Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Süleyman Doğruel ve ekibi, havaların ısınmasını beklediklerini söyleyip, ilçenin ilkbahar ve yaz mevsimine uygun çiçeklerle yeniden donatılacağını belirtti.
Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nün, eski soğuk hava deposu alanındaki serasında, ilçedeki parklara ve bahçelere ekilmeyi bekleyen Aslanağzı, Menekşe, Sardunya, Gazanye, Horoz İbiği, Ateş ve Kadife çiçeği, Rozet, Kedi tırnağı, fesleğen gibi bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez çiçeklerinin dikime hazır olduğu dile getirilip, geçtiğimiz yıllarda ilçenin muhtelif noktalarındaki yeşil alanlara ekilen fidanların budama işlemlerinin ise büyük oranda tamamlandığı açıklandı.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı