Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığını soydular

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığını soydular

Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığında hırsızlık şoku yaşanıyor.

Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığında hırsızlık şoku yaşanıyor.

Edinilen bilgiye göre; Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının kapısında bulunan asma kilidi kırarak içeri giren zanlı veya zanlılar, hizmet binasındaki çelik kasayı keserek, içerisinde yüklü miktarda bulunduğu bildirilen para ile görevlilerin kullandığı laptop bilgisayarları alarak kayıplara karıştığı öğrenildi.

Sabah saatlerinde Erdek Halinde bulunan binaya mesaiye gelen Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı katibi, hizmet binası kapısının kilidinin kırılmış olduğunu görünce polisi arayarak suç duyurusu için ihbarda bulundu.

Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’na gelen Erdek İlçe Emniyeti Olay Yeri İnceleme ekipleri, parmak izi çalışmasını gerçekleştirdi.

Polislerin ilk tahminlerine göre soygunu gerçekleştiren kişi ya da kişilerin, güvenlik kameralarının kayıt yaptığı bilgisayarların hard diskini de yanlarına almasını işaret ederek, soygunu gerçekleştirenlerin profesyonel hırsız olduklarını öne sürdü.

İlk belirlemelere göre Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nda çalışan bekçi maaşlarının dağıtılması için, Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının çelik kasasında bulunan yüklü miktar da para ile 2 adet laptop bilgisayar ve hard disklerin çalındığı öğrenildi. Polisin çok yönlü başlattığı soruşturma devam ediyor.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli