Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Çiftçiler tarım fuarında

Çiftçiler tarım fuarında

Erdek Ziraat Odası, ilçedeki çiftçileri Bursa 10. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarına götürdü.

Erdek Ziraat Odası, ilçedeki çiftçileri Bursa 10. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı`na götürdü.
Uluslararası Tarım, Tohum-culuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı 26-30 Eylül 2012 tarihleri arasında Bursa TÜYAP Fuar Merkezi`nde düzenlendi. Tarım endüstrisinin son yeniliklerinin sergilendiği fuara Erdek`li çiftçiler de yoğun ilgi gösterdi.
Erdek Ziraat Odası sponsorluğun da, oda üyesi çiftçiler fuara götürüldü. Çevre illerde her yıl düzenlenen tarım ve hayvancılık sektörü için çok önemli bu fuarlara, çiftçileri ücretsiz olarak götürdüklerini söyledi.
Erdek Ziraat Odası Başkanı Murat Kaleş, "Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı sektörel anlamdaki en önemli fuarlardan biri olup, bu özellikteki fuarın Bursa`da gerçekleştirilmesi fuara ulaşımın daha rahat sağlanmasına imkân tanıyor. Biz de bu nedenle çiftçilerimizi her yıl bu fuara götürmeye özen gösteriyoruz. Tarım ve hayvancılık alanlarında yaşanan gelişmelerin yer aldığı bu fuar çiftçimizin gelişimi anlamında ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı