Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Cirit ve Çiçek Edremit´te

Cirit ve Çiçek Edremit´te

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´yı ziyaret etti.

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´yı ziyaret etti.
Edremit ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Kaymakamlık ve Adliye´nin ardından Edremit Belediye Başkanlığı´nı ziyaret etti.
Yargıtay Başkanı Cirit ve TBMM eski Başkanı Çiçek ve beraberinde Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Edremit İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jand. Ütğm. Tayfun Yılmaz ile birlikte geldiği Edremit Belediyesi´nde Belediye Başkanı Kamil Saka, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri tarafından karşılandı.
Ülke gündeminde ki genel konular ve yerel faaliyetler ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Belediye Başkanı Kamil Saka, konuklarına ilçenin genel yapısı ve belediye tarafından yürüttükleri çalışmalar ile ilgili bilgi verip konuklarına teşekkür etti.
Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit´te Burhaniye´li olduğunu ve bölgeyi yakından tanıdığını belirterek, Başkan Saka´ya uzun yıllardır geldiği Edremit´te yeniden bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Cirit Çiçek Edremit
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli