Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Çocuk İstismarını Önleme Protokolü İmzalandı

Çocuk İstismarını Önleme Protokolü İmzalandı

?Çocuk İstismarını Önleme ve Bilgilendirme? protokolü imzalandı.

?Çocuk İstismarını Önleme ve Bilgilendirme? protokolü imzalandı.
Altıeylül Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altıeylül Kent Konseyi, ´´Çocuk İstismarını Önleme ve Bilgilendirme´´ protokolünü imzaladı.
Altıeylül Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altıeylül Kent Konseyi bir araya gelerek, okullarda, ailelere ve öğrencilere konferansların verileceği belirtildi.
İmzalanan protokol sonrasında Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ´´Yine, yeni bir protokolle, Üniversitemiz, Kent Konseyimiz ve Balıkesir Üniversitemizle bir aradayız. ?Çocuk İstismarını Önleme ve Bilgilendirme´ protokolü çatısı altında bir araya gelerek yeni bir protokole daha imza atmış bulunuyoruz. Öncelikle bu protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz ve yarınlarımızdır. Çocuklarımıza verdiğimiz önem aslında yarınlarımıza, geleceğimize verdiğimiz önemdir. Bu nedenle biz eğitim ve öğretim aşamasındaki çocuklarımıza ve eğitim-öğretim öncesi, anaokulu ve kreş dönemindeki çocuklarımıza yönelik de, Altıeylül Belediyesi olarak var gücümüzle bu işin yanındayız. Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Üniversitemiz ve Kent Konseyimizle birlikte, inşallah çocuklarımızın istismarını önleyecek ve aileleri bilgilendirecek çalışmalar yapılacak.´´ dedi.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ?Amacımız topluma hizmet ve ülkemizin geleceğini hazırlamak, çocuk istismarına karşı velileri bilgilendirmek ve bilinçlendirmek.´´ dedi.
Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ´´Altıeylül Belediyemiz, Üniversitemiz ve Altıeylül Kent Konseyi ile birlikte çok güzel bir protokole imza atıyoruz. Bunda öncede çok güzel işlere imzalar attık. Bu anlamda bugün yaptığımız protokolde çok önemli. Ben bütün paydaşlarımıza ve bu protokolde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.´´ dedi. Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli