Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Çocuklar bayram tatilinde Çocuk Köyü´ne akın etti

Çocuklar bayram tatilinde Çocuk Köyü´ne akın etti

Balıkesir Çocuk Köyü, Ramazan Bayramı tatilinde Balıkesirlilerin akınına uğradı.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un talimatı ile 10 gün süre ile ücretleri 5 liraya inen Çocuk Köyü´nde uzun kuyruklar oluşurken, Balıkesirli çocukların tatilleri renklendi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çocuklara bayramda en güzel hediyelerden birini verdi. Büyükşehir´in Mega Projeleri arasında yer alan Balıkesir Çocuk Köyü, Ramazan Bayramı tatilinde Balıkesirlilerin akınına uğradı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un talimatı ile 10 gün süre ile çocuklara bayram hediyesi olarak giriş ücretleri 5 liraya indirilen Çocuk Köyü´ne Balıkesirliler akın etti. Bayrama özel programlarında yer aldığı Çocuk Köyü´ne gelen çocuklar iki saat süre ile gönüllerince eğlendiler. Çocukları, Türkiye´nin en büyük çocuk eğlence merkezinde eğlenirken, aileler ise tesiste yer alan kafeteryada dinlendiler.
500 çocuğun aynı anda yararlanabildiği Çocuk Köyü, 12 milyon liraya mal olmuş ve 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmıştı. Toplam 5 bin 880 metrekareye oturan, eğlence kompleksi bünyesinde 4 bin 500 metrekarelik kapalı alana 17 metre yüksekliğinde şişme bina ´air dome´ inşa edilmişti. Bu yapıda 1 tane bin 500 metrekarelik ´trambolin parkuru´, 18 tane ´şişme çocuk oyun grubu´, 48 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde, 12 metre yüksekliğinde ´tubby jump kaydırağı´ da eğlence kompleksinin bünyesinde çocukların hizmetine sunulmuştu.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli