Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çocuklar ilk kez sinema ile tanıştılar

Çocuklar ilk kez sinema ile tanıştılar

Balıkesirde, yetim ve öksüz çocukların yüzü Çocuklarımız Eğleniyor projesiyle sinema ile tanıştı.

Balıkesir`de, yetim ve öksüz çocukların yüzü "Çocuklarımız Eğleniyor" projesiyle sinema ile tanıştı.
Balıkesir`e bağlı Balya ve köylerinde ikamet eden 7-13 yaş arası yardıma muhtaç öksüz veya yetim çocuklar, "Çocuklarımız Eğleniyor Projesi" ile hayatlarında ilk kez sinemaya gittiler.
Balıkesir`de restoranda yemek ikram edilen çocuklar daha sonra Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ı makamında ziyaret ettiler.
Proje kapsamında hayatlarında ilk kez sinemaya giden çocuklar daha sonra hep beraber restoranda yemek yiyip, Vali Turhan`ı makamında ziyaret ettiler.  
Balya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gönül Elçileri Proje Gönüllüleri tarafından hazırlanan projeden dolayı Balya Kaymakam V. Fikret Dağ ve öğretmenleri kutlayan Vali Turhan, çocuklar ile tek tek sohbet ederek onlara nasihat etti. 
Çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Turhan, çocukları yazın Edremit`te bulunan Vali Konutunda ağırlama ve daha sonra tekne turu yaptırma sözü verdi.
Projeyi hazırlayan öğretmenlere de teşekkür eden Vali Turhan, Balya Kaymakam V. Fikret Dağ`a talimat vererek öğretmenlerin başarı belgesi ile ödüllendirilmesini istedi.
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli