Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çocuklara ayakkabı yardımında bulundular

Çocuklara ayakkabı yardımında bulundular

Erdek´te yardım sever vatandaşlar ilçe okullarını dolaşarak ihtiyaç sahibi çocuklara giysi ve gıda yardımında bulunuyor.

Erdek´te yardım sever vatandaşlar ilçe okullarını dolaşarak ihtiyaç sahibi çocuklara giysi ve gıda yardımında bulunuyor.
İlçemizde faaliyet gösteren ilkokul, ortaokul ve liseleri ziyaret eden hayırsever vatandaşlar, okul aile birliği ve okul idaresinin belirlediği ihtiyaç sahibi çocuklara gıda, giysi ve kırtasiye yardımlarında bulunuyor. Yardımlar kapsamında dün de İstiklal İlköğretim okulunu ziyaret eden Hülya Ok ve hayırsever vatandaşlar, ihtiyaç sahibi 9 çocuğa giysi ve ayakkabılarını teslim ettiler.
Geçtiğimiz aylarda da çeşitli okullarda ihtiyaç sahibi 30´a yakın öğrenciye yardım eden hayırsever Hülya Ok, gazetemize yaptığı açıklamada, ?Ben bir öncülük yaparak ilçe esnafından ihtiyaç sahibi çocuklarımız için yardım topluyorum. Çocuklarımız için takvim sattık, yardım topladık. İlçemizde yaşayan duyarlı vatandaşlarımız bizlere destek olarak ihtiyaç sahibi yavrularımıza ayakkabı, mont, kırtasiye ve gıda yardımlarında bulundu. Ben buradan duyarlı tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bu çocuklar bizlerin geleceği, gelin el ele vererek ulaşabildiğimiz kadar fazla çocuğa ulaşalım. Çocuklarımıza aldığımız yardımları onlara teslim ettikten sonra onların yüzünde oluşan gülücük ve mutluluk dünyanın en güzel hissi. Ben bütün ilçe esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan bu konu hakkında biraz duyarlılık istiyorum.? dedi.
İlçe okullarımızda ihtiyaç sahibi çocuklarımız için yardım etmek isteyen okurlarımız ve vatandaşlarımız 0505 801 99 27 numaralı telefondan Hülya Ok´a ulaşabilir.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli