Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Çok sayıda sporcu Cumhuriyet için pedal çevirdi

Çok sayıda sporcu Cumhuriyet için pedal çevirdi

Balıkesir İli karesi İlçesi’nde bu yıl 2.si düzenlenen Karesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yarışları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Kadınlarda 4, erkeklerde 5 kategoride düzenlenen yarışlara yüzlerce profesyonel sporcu k

Balıkesir İli karesi İlçesi’nde bu yıl 2.si düzenlenen Karesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yarışları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Kadınlarda 4, erkeklerde 5 kategoride düzenlenen yarışlara yüzlerce profesyonel sporcu katıldı. 
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yıldönümü kutlamaları kapsamında Karesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yarışları düzenlendi. 
Avlu Yaşam Merkezi -Kepsut Caddesi-Avlu Caddesi Kriteryum” güzergahında çeşitli kategorilerde yapılan yarışlarda yüzlerce profesyonel sporcu kıyasıya mücadele etti. 
Yarışma öncesi açıklamalarda bulunan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin spor ve sporcuların her zaman yanında olduğunu söyledi. 
Böylesine anlamlı bir günde Karesi Belediyesi olarak Karesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yarışları düzenlediklerini ifade eden Başkan Orkan “Sadece yerel bazda değil bir çok ilden gelen sporcularımız ile bu yarışları yapıyoruz. Yaklaşık 200 sporcumuz yarışlarımıza katılım sağladı. Ne mutlu Türkiye’de yaşadığımız için, Ne mutlu Türküm diyorum. Son olarak ta hepimizin Cumhuriyet bayramını kutluyorum. İnşallah bu anlamlı günde Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’da yerli ve milli otomobilimiz TOGG’un tanıtımını yapacak. İnşallah bu tür başarılı eserlerin olduğu nice bayramlar ülkemizin olsun.” diyerek sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: sayıda sporcu Cumhuriyet pedal çevirdi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı