Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Cumhur İttifakı Büyükşehir adayı Yılmaz, Erdek´te

Cumhur İttifakı Büyükşehir adayı Yılmaz, Erdek´te

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Erdek İlçesi´ne bağlı Narlı ve Ocaklar Mahallelerini ziyaret ettikten sonra Erdek´te Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi aday tanıtım toplantı

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Erdek İlçesi´ne bağlı Narlı ve Ocaklar Mahallelerini ziyaret ettikten sonra Erdek´te Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi aday tanıtım toplantısına katıldı.
25 Mart Pazartesi günü Erdek´e bağlı Narlı ve Ocaklar mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, ilk olarak Narlı Mahallesi´ne giderek mahalle sakinlerine Narlı ile ilgili projelerini anlattı.
Narlı Mahallesi ziyareti sona erdikten sonra Ocaklar Mahallesi´ne geçen Yılmaz, burada esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Erdek Belediye Başkanlığı seçimlerini 31 Mart´ta Cumhur İttifakı adaylarının kazanmasıyla Ocaklar´da yaşanan sorunların tümünün ortadan kalkacağını anlatan Yılmaz, Ocaklar Mahallesi´ne hizmetlerin kesintisiz ve sağlıklı gelebilmesi için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi kadar Erdek Belediye Başkanlığı seçiminin de bir o kadar önemli olduğuna dikkat çekti.
Ocaklar ziyareti bitimiyle Erdek´e dönen Yılmaz, AK Parti ve MHP Erdek İlçe Başkanlığı´nca Havuzlu Meydan´da düzenlenen Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyeleri aday tanıtım toplantısına katıldı.
Cumhur İttifakı´na destek veren çok sayıda seçmenin katıldığı toplantıda, Cumhur İttifakı Erdek Belediye Meclis üyesi adayları tek tek tanıtılırken, katılımcılar adaylara sevinç gösterilerinde bulundu.
Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz´ın Narlı ile başlayan Ocaklar Mahallesi ile devam eden ve Erdek´le son bulan seçim çalışmalarına AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Cumhur İttifakı AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün, Cumhur İttfiakı Erdek Belediye Meclis üyesi adayları ile AK Parti ve MHP Erdek İlçe Teşkilatı mensupları eşlik etti.
Haber: Bülent Özgü



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli