Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Cumhur İttifakının posterlerini yaktılar

Cumhur İttifakının posterlerini yaktılar

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz´ın Adnan Menderes Meydanında bulunan dev posterleri sabaha karşı kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından yakıldı.

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz´ın Adnan Menderes Meydanında bulunan dev posterleri sabaha karşı kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından yakıldı. İddiaya göre saat 10.30´da kimliği belirsiz kişi ve kişiler Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz´ın Adnan Menderes Meydanında bulunan dev posterlerini yaktı. Yangına ilk müdahale cadde üzerinde bulunan taksiciler tarafından yapıldı. Taksicilerin 155 arayarak yardım talebinde bulunması üzerine bölgeye itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken şüphelilerin yakalanmasına yönelik güvenlik güçlerince çalışma başlatıldı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta içinde kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından Millet İttifakı´nın Aksakal Mahallesi´nde bulunan seçim ofisine de saldırı olmuştu.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli