Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Cumhur Duru’ya veda yemeği

Cumhur Duru’ya veda yemeği

Erdek 18 Eylül Ortaokul Müdürü olarak görev yaparken, Bandırma Korgeneral Enver Akoğlu Ortaokulu’na Müdür olarak atanan Cumhur Duru’nun onuruna veda yemeği programı düzenlendi.

Erdek 18 Eylül Ortaokul Müdürü olarak görev yaparken, Bandırma Korgeneral Enver Akoğlu Ortaokulu’na Müdür olarak atanan Cumhur Duru’nun onuruna veda yemeği programı düzenlendi.
Erdek 18 Eylül Ortaokul Müdürü Cumhur Duru’nun onuruna arkadaşları Kiraz Beach Otel’de veda yemeği düzenledi.
Yemeğe Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan başta olmak üzere birlikte görev yaptığı eğitim camiası katıldı.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan ilçede uzun yıllar görev yapan Cumhur Duru’ya başarılı ve özverili çalışmaları için teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Cumhur Duru, Erdek’ten Bandırma’ya atanmasını takiben kendisi için veda yemeği düzenleyen tüm arkadaşlarına atfen sosyal medya hesabında şu satırları paylaştı: “14 yıl boyunca görev aldığım çok değerli Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ailesinden ayrılık zamanı.
Öncelikle bu güzel gece için başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve bu güzel geceye katılan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler. 
 Atatürk İlköğretim Okulu, Muzaffer Gürer Ortaokulu ve 18 Eylül Ortaokulu. Dile kolay kocaman 14 yıl...Acısıyla tatlısıyla geçen yıllar. Bu süre zarfında daima bana destek olan aileme, tanımak ve çalışmaktan, eğitim yolunda beraber yürümekten gurur duyduğum tüm müdürlerime, idareci arkadaşlarıma, öğretmen arkadaşlarıma, yardımcı personelime, okul aile birliklerimize, velilerimize, öğrencilerimize sonsuz teşekkürler. 
Ve bir teşekkür de 9 yıl beraber çalıştığım ve kardeşim gibi gördüğüm Kenan Varol'a. İyi ki vardınız ve iyi ki varsınız. Bundan sonraki durağım Bandırma Korgeneral Enver Akoğlu Ortaokulu’nda müdürlük görevi. Allah utandırmasın saygılarımla.”
Haber: Tuncay Ertan


 



Sevim Karahan
11.08.2023 16:18:59
Ne güzel bir veda olmuş size!Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çok güzel çalışmalara imza atıyor.Tebrikler

Anahtar Kelimeler: Cumhur yemeği
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı