Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Cumhurbaşkanı Erdoğan Burhaniye´den seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Burhaniye´den seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir ziyareti kapsamında Burhaniye Belediye Başkanlığı´nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir ziyareti kapsamında Burhaniye Belediye Başkanlığı´nı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret öncesinde belediye binası önünde toplanan kalabalığa seslendi.
Yapımı tamamlanan ve gün içinde toplu açılış töreni gerçekleştirilen hizmetler ile Burhaniye´de hayata geçirilecek projelere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar ?Millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geliyoruz´ dediklerini hatırlatarak, ?İnşallah bu hizmetlerimiz aynı kararlılıkla devam edecek. Çünkü biz sizlerle bu yola böyle çıktık, böyle yürüyoruz? şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükşehirlerde şehir hastaneleri kurmaya başladıklarını, 1000 yataklı Balıkesir Şehir Hastanesi´nin de önümüzdeki Mayıs ayında biteceğini açıkladı ve sözlerini şöyle sürdürdü: ?Benim vatandaşım sedyeler üzerinde dolaşmayacak, hastanenin içerisine sedyesiyle girecek. 

Bizim jenerasyon iyi bilir. Hastanelerde ilacı bulamadığımız günleri iyi bilir. Doktor ilaç yazar, ilacın bir kısmı var, bir kısmı yok. Şu anda siyasetin içerisinde olanların bir kısmı da yetkili makamlardaydı. Neler çektirdiler bize, neler. Bir röntgen çektirmek için 7-8 ay sonraya gün veriyorlardı.?
Milletin 1 Kasım´da istikrara güvene oy verdiğini ve şu anda önlerinde 2019´a kadar bir hizmet süreci olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?2023´e inşallah farklı gireceğiz, yerel hizmetleriyle merkezi yönetimle bunları başaracağız. Siz bu desteğinizi sürdürdüğünüz sürece, bilesiniz ki evvel Allah bu millet ayağa kalktı, artık sıçramasını yaptı, hızla yoluna devam ediyor? diye konuştu.
Konuşmasının sonunda ?Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet´ vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Bu vatanda kimse ameliyata teşebbüs etmesin, operasyona teşebbüs etmesin, avucunu yalar. Karşısında bizi bulur, gereği neyse bu yapılır, biz bir yerlerden talimat alarak adım atmayız, bu milletin verdiği kararı da kimseye de yedirtmeyiz? dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir´deki temaslarının ardından eşi Emine Erdoğan ile birlikte İstanbul´a gitti.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı