Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze için Erdek´e geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze için Erdek´e geldi

Erdoğan: ? Zümriye teyzemi annem gibi sevip sayardım?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eniştesi Ziya İlgen´in annesi Zümriye İlgen´in, Erdek´teki cenaze törenine katıldı. Erdoğan ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,  Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın oğlu Bilal Erdoğan ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur da cenazeye katıldı.

Helikopterle Erdek Limanı´ndaki alana inen Erdoğan´ı, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı karşıladı. Erdoğan ve yanındakiler, önce İlgen ailesini evlerinde ziyaret ederek baş sağlığı dilediler. Erdek Merkez Hacı Ömer Camisi´nde kılınan cuma namazının ardından avluda bulunan üç cenaze için vatandaşlardan helalliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istedi. Topraktan gelip toprağa gideceğimizi vurgulayan Erdoğan, ?Annem öldükten sonra Zümriye teyzemi annem gibi sevip sayardım. Onun yaşamında kalp kırmak söz konusu değildi. Hakkınızı helal edin? dedi.  89 yaşında, Bursa´da, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren altı çocuk annesi Zümriye İlgen, Erdek mezarlığında toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kız kardeşi Vesile İlgen ile evli olan Ziya İlgen´in annesi Zümriye İlgen´in cenaze törenine çok kalabalık bir topluluk katıldı.

 Önder BALIKÇI

 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli