Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu Çanakkale’de

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu Çanakkale’de

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çanakkale millet buluşmasına Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve ilçe teşkilatı da katıldı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale’de halkla buluştu. 
CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’ açılışına katılmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Çanakkale’ye geldi. Kılıçdaroğlu, ziyaretleri kapsamında halka hitap etti. Balıkesir mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu, sahneye Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın'ı çağırarak Balıkesir ve Çanakkale'nin birer bakanı olacağını söyledi.
Kılıçdaroğlu’nun Çanakkale mitinginde Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve  CHP Erdek İlçe Teşkilatı da yer aldı. 
Mitingin ardından Erdek’e dönen Belediye Başkanı Burhan Karışık, 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde düzenlenen Çanakkale mitingini değerlendirdi. 
CHP Genel Başkanı 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çanakkale mitinginde hak, hukuk ve adaletin sağlanacağı, 14 Mayıs’ta işçinin, memurun, işsizin, gencin, kadının hakkını alacağı bir Türkiye’nin sözünü verdiğini belirten Başkan Karışık, Çanakkale’de coşku ve umut olduğunu gözlemlediğini belirterek, Çanakkale’nin Kılıçdaroğlu’nu bağrına bastığını sözlerine ekledi.

Haber: Tuncay Ertan


 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı