Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Kuva-yı Milliye Meydanı’nda düzenlenen mitingde binlere hitap etti,

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Kuva-yı Milliye Meydanı’nda düzenlenen mitingde binlere hitap etti, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın ve 20 ilçe belediye başkan adayının elini havaya kaldırdı ve “Balıkesir’in Türkiye Yüzyılı’na destek vereceğine inanıyorum” dedi.

Balıkesir’e yapılan 238 milyar liralık yatırımları anlatan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Balıkesir’in kimseye minnet borcu yok. Anlaşılan o ki birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından dillendirmeye hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı tam bir muamma” dedi.

TÜRKİYE YÜZYILI’NA OMUZ VERECEĞİNİZE İNANIYORUM
Tarihe damga vurmuş Balıkesirliler ile beraber olmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizlerden 31 Mart seçimlerinde mutlaka yüzde 51’in üzerinde bir oy oranıyla Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin yanında yer almanızı bekliyorum. Zorlu günlerin kahraman şehri Balıkesir’in Türkiye Yüzyılı’na omuz vereceğine inanıyorum. Balıkesir kendine yakışanı yapacaktır” diyerek Balıkesirlilerden destek istedi.

BALIKESİR OYUNU BOZACAK
Erdoğan, "Balıkesir’in kimseye minnet borcu yok. Ama anlaşılan o ki; birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı tam bir muamma. Bugün alanda 85 bin kişi var. Balıkesir, bu oyunu bozacaktır" dedi. "Muhalefetin adayları sözlerinin yüzde 90’ını yerine getiremiyor" diyen Erdoğan, "Verdiğimiz kaynağı 2 kat artırdığımız halde engellendik yalanına sığınıyor. Bunlar eser ve hizmet engellidir. Gözleri de gönülleri de şehirlerinde değil" ifadelerini kullandı.

KOSKOCA CHP BÖLÜCÜ
ÖRGÜTÜN OYUNCAĞI OLDU
Erdoğan  sözlerini şöyle sürdürdü; “Cumhur ittifakımızın belediye başkan adaylarının verdiği her sözün arkasında biz varız. Muhalefet tarafında ise bir ölçü yok. Kim nereyi kaparsa, elinde kalıyor havasında bir süreç yaşanıyor. Bilhassa CHP’nin içler acısı haline baktıkça bu partiye gönül verenler adına biz de üzülüyoruz. CHP’nin ülkenin ve milletin geleceği için hiçbir programı bulunmadığını zaten biliyoruz. Daha önceki seçimlerle kurduğu örtülü ittifak tezgahını bu seçimde iyice eline yüzüne bulaştırdı. Kandil’le ittifaka girmesi CHP’nin bu milletle ortak değerinin olmadığına işaret ediyor. Koskoca CHP’yi bölücü örgütün oyuncağı DEM’in oyuncağı haline getirenler utansın. Biliyoruz ki Balıkesir sadece lafa bakmaz. Balıkesir lafı söylenin kim olduğuna, bundan sonra ne yapacağına bakar. Hizmete bakar, projeye bakar, yatırıma bakar. Balıkesirli bilir ki cumhur ittifakı olarak biz ne söz verdiysek yerine getireceğiz.”

Haber Merkezi


  



Anahtar Kelimeler: Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir'
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı