Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Cumhuriyet Kupası´na ?Erdek Atletik? damgası!

Cumhuriyet Kupası´na ?Erdek Atletik? damgası!

Cumhuriyet Kupası İl Yarışmaları Balıkesir´de yapıldı.

Cumhuriyet Kupası İl Yarışmaları Balıkesir´de yapıldı.
Cumhuriyet Kupası Kros İl Yarışmalarında "Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü" sporcuları, başarıdan başarıya koşarak diğer ilçeleri kendilerine hayran bıraktı.
Yıldız kızlarda takım birincisi, genç erkeklerde takım birincisi olan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, yıldız erkeklerde takım ikincisi, genç kızlarda takım üçüncüsü, yıldız erkeklerde ferdi birincilik ve üçüncülük, yıldız kızlarda ise ferdi ikincilik kazandı.
Dereceye giren sporcuların, 10 Kasım 2016 tarihinde Ankara´da yapılacak olan Büyük Atatürk Koşusu´nda ilimizi temsil edecekleri bildirildi.
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü´ne bağlı Bandırma´da eğitim gören kulübün sporcuları da okullarına Bandırma´da düzenlenen Kros yarışmasında birincilik kazandırdılar.
Cumhuriyet Kupası yarışmalarını değerlendiren Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, ?Bizden desteğini esirgemeyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz´e, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan´a, öğrencilerimizin velilerine ve öğrencilerime teşekkür ederim.? dedi. Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli