Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Cumhuriyet Caddesine park yasağı geliyor

Cumhuriyet Caddesine park yasağı geliyor

Bandırma Cumhuriyet Caddesinde araç park yasağı uygulanması kararı alındı. Bandırmanın ana caddelerinden bir olan Cumhuriyet Caddesinde, çift taraflı park yasağı uygulaması başlıyor.

Bandırma Cumhuriyet Caddesinde araç park yasağı uygulanması kararı alındı.
Bandırma`nın ana caddelerinden bir olan Cumhuriyet Caddesinde, çift taraflı park yasağı uygulaması başlıyor.
Bandırma`da toplanan Trafik Komisyonu tarafından alınan kararın, Bandırmaspor Yönetim Kurulunun talebi ve özellikle bu cadde üzerindeki trafik yoğunluğunun artmasının neden olduğu belirtildi.
Cumhuriyet Caddesinde araç park yasağının başlamasıyla birlikte bu cadde üzerindeki Parkmetre uygulaması da sona eriyor. 
Belediye Encümen Salonunda toplanan Trafik Komisyonuna Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur başkanlık ederken, Başkan Vekili Muhsin Eker, ilgili daire müdürleri ve komisyonun davetlisi olarak Bandırma Şoförler Odası Başkanı Ali Acar ve Karayolları Trafik Teknikeri Ramazan Koç`ta komisyon toplantısında yer aldı.    
Gündemle ilgili birçok maddenin görüşüldüğü Trafik Komisyonunda ön plana çıkan Cumhuriyet Caddesi çift taraflı park yasağı uygulaması hakkında görüş bildiren Belediye Başkan Yardımcısı Onur, kendilerine gelen talepler doğrultusunda komisyonca bu kararın alındığını söyledi. 
Cumhuriyet Caddesi çift taraflı park yasağı ile ilgili Trafik Komisyon Raporu, bir hafta sonraki Belediye Encümen Toplantısında kabul edilmesiyle birlikte karar uygulanmaya başlayacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı