Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Cumhuriyet Kupası sahibini buldu

Cumhuriyet Kupası sahibini buldu

Bandırma Belediyesi ve Olimpik Bilardo tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası 3 Band Bilardo Turnuvasının kazananı Cüneyt Taşdan oldu.

Bandırma Belediyesi ve Olimpik Bilardo tarafından düzenlenen "Cumhuriyet Kupası 3 Band Bilardo Turnuvası"nın kazananı Cüneyt Taşdan oldu. 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen  "Cumhuriyet Kupası 3 Band Bilardo Turnuvası" dün gece Olimpik Bilardo Salonunda oynanan final karşılaşmasının ardından sona erdi. 18.30`da başlayan final karşılaşmasında Edremit`ten Erkan Arık ile Bandırma`dan Cüneyt Taşdan karşılaşırken yaklaşık birbuçuk saat süren final müsabakasının ardından turnuvanın şampiyonu rakibi tek sayı farkla (40-39) yenen Cüneyt Taşdan oldu. 
Turnuvanın ardından Şampiyon Bilardocuya ödülünü ve şampiyonluk kupasını takdim eden Belediye Başkanı Sedat Pekel; "Turnuvada yer alan bütün sporcu kardeşlerime teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum" dedi. 
Başkan Pekel yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bandırmamızın yüz akı olan Olimpik Bilardo Salonumuzda özellikle bu spora çok önemli katkıları olan Hakan Alaca kardeşim ile ona destek veren Dünya Şampiyonu Yılmaz Özcan ve ekibinin çok büyük emekleriyle başarılı bir turnuvayı geride bıraktık. 28 Ekimde Cumhuriyet Kupası adı altında başlattığımız, bilardo sporunun sevilmesinde ve yaygınlaştırılmasında büyük emeği olan rahmetli Halil Tuna anısına düzenlediğimiz bilardo şampiyonasına 40 sporcu kardeşimiz katıldı. Geride kalan süre zarfından çok çekişmeli karşılaşmalar sonrasında iki değerli kardeşimizin finale yakışan mücadelelerinin ardından Bandırmalı Cüneyt Taşdan kardeşimiz şampiyon oldu. Kendisini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Bu vesileyle bu turnuvada yer alan bütün sporcu kardeşlerime teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum" dedi.
Düzenlenen ödül töreninin ardından turnuvada dereceye giren ve katılım gösteren tüm sporculara teşekkür plaketleri verildi.  


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli