Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ÇYD öğrencilere burs vermeye devam edecek

ÇYD öğrencilere burs vermeye devam edecek

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYD) Bandırma Şubesi, seçimli Genel Kurulu yapıldı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYD) Bandırma Şubesi, seçimli Genel Kurulu yapıldı.
Tek liste ile gidilen seçimlerde Özge Başak´ın başkanlığındaki liste güven tazeledi.
Genel kurulda konuşan Başak, Bandırma 47 üniversite öğrencisinin yanı sıra ilk ve ortaöğretim öğrencilerine de kırtasiye ve burs yardımlarının devam ettiğini söyledi.
Öğrencilere dernek olarak burs vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başak, ?Derneğimizde 112 üyemiz var. Öğrencilerimize burs sağlamanın yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerden faydalanmalarını sağladık. Geçtiğimiz dönemde Türkiye genelinde ?Türkel Minibaş Ulusal Kampı´nı Düzler´de yaşama geçirdik. Ülke genelinden 180 üniversite öğrencimiz bu kampa katıldı. Kampın yanında ´sahiller gençlerindir´ etkinliği ile sahillerimizin temizliğini de gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de öğrencilerimizin barınma ve ekonomik sorunlarını çözmek için belediye, STK´lar, basından destek alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.? dedi.
CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Av. Tolga Tosun´da genel kurulda dilek ve temennilerde bulundu.
Eğitimi son derece önemsediklerine dikkat çekerek bu alanda projelerinin olduğunu açıklayan Tosun, ?Bandırma Belediyesi´ni kazandığımızda Bandırma´yı çok sesli bir şekilde birlikte yöneteceğiz. Projelerimiz arasında gençlere ve öğrencilere yönelik önemli çalışmalar var. Bunlardan bir tanesi de ?eğitim evi´ ? dedi. Faaliyet ve denetleme kurulu raporlarının ardından yeni yönetim kurulu oy birliği ile seçildi.
Haber : Tufan Dalgıç



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli