Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

DAHA GÜZEL BİR BALIKESİR İÇİN HEP BİRLİKTE EL ELE

DAHA GÜZEL BİR BALIKESİR İÇİN HEP BİRLİKTE EL ELE

Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Yönetim Kurulu Üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Yönetim Kurulu Üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen yemekte, kurumların birlik ve beraberlik içerisinde başarılı sonuçlara ulaşabileceğini belirten Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, oda olarak Balıkesir´e katkı sağlayacak projeleri desteklediklerini belirtti.
BİRBİRİMİZDEN ALACAĞIMIZ FİKİRLERLE DAHA İYİ HİZMET EDECEĞİZ
Konuşmasının devamında, yaşadıkları bölgenin önemine dikkat çeken Başkan Kula, "Potansiyeli yüksek bir bölgede yaşıyoruz. Birbirimizden alacağımız fikirlerle Balıkesir´e daha iyi hizmet verebilmek için sizlerle bir araya gelmek istedik. Bu toplantıları sıklaştırmak, eksikliklerimizi görmemiz ve daha iyi hizmet sunabilmemiz açısından son derece önemlidir. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere şahsım ve BTO adına tekrar teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.
HER ZAMAN GÖREVE VE İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ
Balıkesir Ticaret Odası´nın yerel paydaşlarla işbirliğine büyük önem verdiğini şehrin ve bölgenin gelişmesi açısından yapılacak çalışmalarda, Balıkesir Ticaret Odası´nın her zaman göreve ve işbirliğine hazır olduğunu ifade eden Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, "Balıkesir iş dünyası olarak sorumluluğumuzun bilincinde hareketle, kentimiz ve ülkemiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görevi yapmayı sürdüreceğiz." dedi.
MESAİMİZİ BİRLEŞTİRİRİZ
Balıkesir´de çok daha iyi işler yapabilmek adına ´mesaimizi birleştiririz´ ifadesini kullanan Başkan Kula, Balıkesir´in sosyo-ekonomik gelişimini sağlayacak önemli yatırım ve projelerin hayata geçirilmesi noktasında yoğun bir çalışma içinde bulunduklarını belirtti.
HEPİNİZ AYRI AYRI ÇOK BÜYÜK KATKILAR SAĞLIYORSUNUZ
Balıkesir Ticaret Odası´nın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Vali Ersin Yazıcı ise, "Balıkesir, sanayisi, tarımı, turizmi, ekonomisi ve bunun yanında tarihi zenginlikleriyle ön plana çıkmış bir ilimiz. Balıkesir insanları, çalışkanlığı ile ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktadır. Bu bağlamda ticaretin nabzının attığı en önemli kuruluşlarımızdan biri de hiç şüphesiz Balıkesir´de Ticaret Odasıdır. Hepiniz ayrı ayrı çok büyük katkılar sağlıyorsunuz. Daha güzel bir Balıkesir için bütün kurumlarla fikir alışverişinde bulunup el ele vererek çalışma gayretindeyiz. Kurumun temsilcisi olan sizlere görevinizde başarılar diliyorum." dedi.
ELBİRLİĞİ, İŞBİRLİĞİ İÇERİ-SİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Balıkesir Ticaret Odası´nın yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi alan Vali Yazıcı, Balıkesir´de ticaret ve sanayinin sürekli gelişim gösteren bir yapıda olduğunu Balıkesir´in gelişen bu potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilerek kentin daha da iyi noktalara gelmesi için elbirliği, işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu