Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

?Daha İyi Bir Dünya Tasarla? konulu resim yarışmasının ödülleri dağıtıldı

?Daha İyi Bir Dünya Tasarla? konulu resim yarışmasının ödülleri dağıtıldı

Balıkesir Mimarlar Odası tarafından organize edilen, Manyas ilçesinde de Manyas Mimarlar Odası Temsilciliği tarafından ilçede gerçekleştirilen ?Daha İyi Bir Dünya Tasarla? konulu resim yarışmasına katılarak derece elde eden öğrencilere ödülleri törenle ve

Balıkesir Mimarlar Odası tarafından organize edilen, Manyas ilçesinde de Manyas Mimarlar Odası Temsilciliği tarafından ilçede gerçekleştirilen ?Daha İyi Bir Dünya Tasarla? konulu resim yarışmasına katılarak derece elde eden öğrencilere ödülleri törenle verildi.
Balıkesir Mimarlar Odası tarafından bu yıl 18.düzenlenen Manyas´ta ise oda temsilcisi İsmail Kaba tarafından 8. kez yapılan ?Daha İyi Bir Dünya Tasarla? konulu resim yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Manyas Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
Törende bir konuşma yapan Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, çocuklarımıza betonlaşmış bir dünya bıraktıklarını, çevre konusunda duyarlı olunması gerektiğini vurguladı.
Balıkesir Mimarlar Odası Başkanı Ali Özerk ise ?Belediye Başkanı her şeyi çok güzel özetledi, benim bu sözler üzerine diyeceğim bir şey kalmadı, ben sadece çocuklarımızdan yeşil bir çevre bırakamadığımız için özür diliyorum.? dedi.
Konuşmalardan sonra, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlere plaketleri takdim edilip, ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.
Daha sonra ise Manyas Halk Eğitim Müdürlüğü koridorlarında ki resim sergisinin açılışı Belediye Başkanı Tancan Barçin ve Balıkesir Mimarlar Odası Başkanı Ali Özerk ile birlikte yapıldı.
Sergide öğrencilerin birbirinden farklı hayallerini yansıttıkları resimler konuklar tarafından beğeni ile izlendi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli