Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Darbe girişimi ?Büyük Aile? Susurluk Finalini erteletti

Darbe girişimi ?Büyük Aile? Susurluk Finalini erteletti

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü mensupları tarafından Türkiye´nin birlik ve beraberliğine yönelik 15 Temmuz günü gerçekleştirilen darbe girişimi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi organizasyonu ?Büyük Aile? Susurluk Final programın

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü mensupları tarafından Türkiye´nin birlik ve beraberliğine yönelik 15 Temmuz günü gerçekleştirilen darbe girişimi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi organizasyonu ?Büyük Aile? Susurluk Final programının ertelemesine neden oldu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi koordinesinde kamu kurum ve kuruluşlarının paydaş olduğu ?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? programının Susurluk final etkinlikleri, ülkemizin içinde bulunduğu hassas durum nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? programının 7. durağı olan Susurluk ilçesindeki saha çalışmalarına kısa bir süre ara verildi.
Yetkililerden alınan bilgiye göre; ülkemizin içinde bulunduğu hassas durum nedeniyle 20 Temmuz´da yapılması planlanan Susurluk´taki final etkinliklerinin ise ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi. ?Büyük Aile´ programı ileriki tarihlerde yeniden kaldığı yerden devam edecek.
Haber Merkezi



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false