Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?Değerler Eğitimi?ni birlikte organize edecekler

?Değerler Eğitimi?ni birlikte organize edecekler

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Balıkesir İl Müftülüğü arasında ?Değerler Eğitimi? protokolü imzalandı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Balıkesir İl Müftülüğü arasında ?Değerler Eğitimi? protokolü imzalandı.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hem toplumsal hem de evrensel değerlerini yaşayan ve yaşatan bireyler olması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarında değerler eğitimine dair seminerler verilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Protokol imza töreni öncesinde İlimizde ?Değerler Eğitimi? konusunda 2013-2015 yılları arasında yapılan çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirildi.
Balıkesir İl Müftüsü Turgut Açari, Altıeylül ve Karesi Müftülüğümüzle birlikte değerler eğitimi konusuna farklılık katmak için bu işbirliğinde yer aldıklarını dile getirerek ?Kur´an-ı Kerim´de Cenab-ı Allah verilen nimetlerin sayılamayacak kadar çok olduğunu ifade ediyor. Bir aileye de en büyük nimet çocuktur. En büyük değerlerimiz, istikbalimiz onlardır. Biz çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizi ne kadar güzel verirsek sonunda da istemeye yüzümüz olur diye düşünüyoruz. Bu işbirliğimizin hayırlı olmasını diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? diye konuştu.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz´de, 2013-2014, 2014-2015 eğitim öğretim yıllarında Değerler Eğitimi faaliyetlerini ilimizde ve ilçelerimizde yürüttüklerini dile getirerek, ilk yıl 125 okulda, ikinci yıl 165 okulda toplamda 300 okulumuzda bu projeyi gerçekleştirdiklerini ve fazlasıyla karşılığını aldıklarını ifade etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli