Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Âdem Yılmaz üniversitede Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı Yılmaz: “Başarının sırrı ekip çalışmasında”

Âdem Yılmaz üniversitede Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı Yılmaz: “Başarının sırrı ekip çalışmasında”

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde gerçekleşen “Kariyer Günleri”nde konuşan Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı...

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde gerçekleşen “Kariyer Günleri”nde konuşan Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı, Bandırma CHP belediye meclis üyesi ve Bandırma Sanayici ve İş İnsanları(BANSİAD) yönetim kurulu üyesi Âdem Yılmaz, bordo-beyazlı takımın başarısını büyük bir ekip çalışmasına bağladı.
MENAJERLERLE İŞ YAPMADIK
Onur Göçmez’in başkanlığındaki yönetim kurulunun sadece 18 kişiden oluşmadığını, yönetim kurulunun yedek listesinde yer alan 20 kişinin de asıl yönetici gibi çalıştığını belirten Âdem Yılmaz, şunları söyledi:
“Belediyenin gücü arkamızda. Belediye Başkanımız Tolga Tosun, kendini Bandırma’ya adadı. 7-24 çalışıyor. Teknik sorumlumuz Mustafa Gürsel ve ekibi müthiş bir tempoda çalışıyor. Kulübümüzün mutfak çalışanlarından güvenlik görevlilerimize kadar inanılmaz bir aile ortamı içindeyiz. Kulübümüzün şu anda 43 milyon borcu var. Ancak çok değerli bir takımımız var. Bu borcu iki futbolcu satışıyla bile kapatacak durumdayız. Bu değerli takımı yaratmamızın sırrı, menajerlerle çalışma yapmamamızdır. Yaşları 18-19 ve 20 yaş arasında değişen skout ekibimiz, özellikle transfer ettiğimiz yabancı oyuncuların 7 maçlarını 90 dakika izledikten sonra bize rapor veriyorlar. Şu anda Keny, takımımızda 110 milyon Euro, Remi ise 200 milyon Euro’ya oynuyor. Bandırma şehri, Bandırmaspor üzerine kurulu. İnanıyorum ki, Kocaeli’deki final maçında İstanbulspor’u yenerek Süper Lig’e yükseleceğiz.”
KEŞKE ÜNİVERSİTE ÖĞRENİMİ YAPABİLSEYDİM
1974 yılında, Trabzon’da doğduğunu belirten Yılmaz, şunları aktardı:
“Beden eğitimi öğretmeni olmak istiyordum. Ancak üniversitenin birinci sınıfından ayrılmak zorunda kaldım. Yaşamım boyunca üniversitede okuyamamamın eksikliğini hissettim. 25 yıldan beri, Bandırma’da, Çanakkale Seramik Bayisi olarak ticaret yapıyorum. İşyerimi eşimle birlikte çalıştırıyoruz ama özellikle eşimin, ticarethanemizi döndürdüğünü söylemek isterim. Belediye Başkanımız Tolga Tosun’un davetini kıramayarak CHP listesinden Bandırma Belediye Meclis Üyesi seçildim.”
YAŞAMINIZDA İSTEDİĞİNİZİ YAPIN
Yılmaz, üniversite öğrencilerine başarıya ulaşmak için önerilerini de şöyle açıkladı:
“Tabii ki anne ve babalarınızın düşüncelerini de dinleyin ama yaşamınızda ne istiyorsanız, onu yapın. Kendi yaşamınızı kendiniz çizin. Hayatın keyfini çıkarın.
Hele hele ileride çok arayacağınız 4 yıllık üniversite günlerinizin değerini çok iyi bilin. Üniversite yıllarınız sizin için aslında çok iyi bir tatil dönemidir. Bu gerçeği, üniversite yaşamınızı tamamlayıp iş yaşamına atıldığınızda daha iyi anlayacaksınız. Başarı için planlama ve hedefler de çok önemlidir. Ticarete 23 yaşında başladım. Başladığımda ticareti hiç bilmiyordum. Şu anda şirketim çok iyi bir durumda. Ancak bu noktaya gelmek için çok çalıştım. Çünkü ticaret yaşamında duraklamaya yer yoktur. Ticari yaşamda başarının kıstası da yoktur. Ama en önemlisi de şudur. Eğer ailenizle birlikte aynı masada ekmeğinizi, yemeğinizi yiyebiliyorsanız ve mutluysanız, en büyük kariyeriniz işte odur. Sizlere ‘Z Kuşağı’ diyorlar. Tabii ki ticarete de yönelenleriniz olacaktır. Ama unutmayın ki, hangi işi yaparsanız yapın, önemli olan doğru işler yapmak ve doğru insan modelini oluşturmaktır.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı